MENÜ

Mindjárt kezdődik az őszi rókavakcinázás

Hírek > Gazdaság

A déli és keleti megyékben október 1-jén kezdődik az őszi repülőgépes rókavakcinázás. Ez a sűrűn beépített övezeteket nem érinti. Az érintett térségekben ebzárlat és legeltetési tilalom lép életbe.

Csúcsgenetikai képességek továbbörökítésén dolgoznak a MATE új állatállomásán

Hírek > Gazdaság

Speciális állatállomással bővült a MATE Embrió-átültető Központja. A fejlesztés megfelelő környezetet biztosít a magas genetikai értékű donorállatok csúcsgenetikai képességeinek továbbörökítéséhez.

Szeptember végéig kell elkészíteni a tápanyaggazdálkodási tervet!

Hírek > Gazdaság

Ősszel is van adminisztrációs feladata a gazdálkodóknak, akik VP AKG/ÖKO esetében ültetvény kivágást, újratelepítést terveztek, illetve szántóval, vagy ültetvénnyel vesznek részt a pályázatokon.

A kiváló búzatermés titka: elegendő tápanyag a megfelelő időben

Partnereink hírei > X

Az őszi búza kiegyensúlyozott tápanyagellátást igényel.

A Széchenyi István Egyetem részvételével, nemzetközi piacra készül a magyar permetező drón

Partnereink hírei > X

A győri Széchenyi István Egyetem fontos szereplője a drónkutatásnak. Ezt a területet erősítette, hogy a múlt évben az intézmény az ABZ Drone Kft.-vel és az MIB Invest Group Kft.-vel közösen, ABZ Innovation Kft. néven új vállalkozást alapított drónok és hozzájuk kapcsolódó kiegészítők fejlesztésére, gyártására. A napokban aláírt szindikátusi szerződéssel a cég történetének újabb fontos állomásához érkezett, hamarosan pedig egy ...

Jurtában holdkőzet?

Partnereink hírei > X

Egyedi elgondolással volt jelen a Marton Genetics a Bábolnai Gazdanapokon. A vetőmag múltját, jelenét és jövőjét ötvözte a jurta installáció megálmodója Dr. Balla Zoltán, aki egy magántulajdonban lévő holdi meteorit kőzetet is közönség elé tárt.