MENÜ

Országos kampány indult a magyar alma fogyasztásáért

Hírek > Gazdaság

Elindult a magyar alma fogyasztását és vásárlását ösztönző országos promóciós kampány – jelentette be a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón – közölte az MTI.

A V4 agrárkamarák kiállnak a termeléshez kötött támogatások mellett

Hírek > Gazdaság

A visegrádi országcsoport (V4) agrárkamarái egyetértenek abban, hogy a termeléshez kötött támogatások szükségesek, mivel jelentős szerepet játszanak az érzékeny ágazatokban a mezőgazdasági tevékenység megőrzésében – mondta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke csütörtökön Budapesten – közölte az MTI.

Eredményt hirdettek a baromfitartó telepeket fejlesztő pályázaton

Hírek > Állattenyésztés

A Vidékfejlesztési program keretében 22,6 milliárd forinttal támogatta 207 baromfitartó telep korszerűsítését a Miniszterelnökség – közölte az MTI.

Ezekkel az újdonságokkal készül a Horsch!

Partnereink hírei > X

A Horsch Maschinen GmbH főhadiszállásán (Németország, Schwandorf) sajtónap keretében kerültek bemutatásra a Horsch új fejlesztései, melyek a nagyközönség számára az idei Agritechnicán is megtekinthetők lesznek.

A dombóvári AXIÁL pont a Service Award díj várományosa

Partnereink hírei > X

Erőteljesebb a verseny a mezőgazdaságigép-forgalmazók között, ezért a vállalatok jelentős változások előtt állnak. Az Agrartechnik Service Award verseny arra ösztönzi a résztvevő cégeket, helyezzenek nagyobb hangsúlyt a háttérszolgáltatásokra.

VIP ajánlat a Trelleborgtól: változtatható abroncsnyomás-rendszer

Partnereink hírei > X

A VIPTM – Variable Inflation Pressure – system egy okos és autonóm kerékrendszer, amely a műveletek közti terheléstől függően magától képes beállítani a nyomásértéket a gabonakombájnok gumiabroncsaiban, így optimalizálva az abroncs lenyomatát a minél kisebb talajtömörödés eléréséhez.