MENÜ

Veszélyben a paprikaültetvények

Hírek > Növénytermesztés

Letarolják a poloskák a hazai paprikaültetvényeket – írja a Magyar Nemzet. Egyelőre még menthetőnek tűnik a helyzet, viszont sok bonyodalmat okoz a kártevők irtása.

Őszre elkészülhet az új bortörvény

Hírek > Növénytermesztés

Idő- és költségmegtakarítást hozhat a borászoknak a szakmai egyeztetések után várhatóan őszre elkészülő bortörvény, amely az ágazat fehéredését és a fogyasztók pontosabb tájékoztatását is magával hozza – mondta a Világgazdaságnak (VG) Nagy István agrárminiszter.

Nemzetgazdasági érdek a magyar borok védelme

Hírek > Gazdaság

Jelentős gazdasági károkat okoznak az Európába beáramló és a világban megtalálható hamis borok, ezért nemzetgazdasági érdek, hogy a hazai termesztők a különböző oltalmakkal élve meg tudják védeni a minőségi magyar borokat. Ebben nyújt segítséget szolgáltatásaival a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) – mutatott rá a hivatal elnöke sajtótájékoztatón, Budapesten.

Tovább erősítette csemegekukorica portfolióját a Syngenta

Partnereink hírei > X

Három új csemegekukorica fajtát mutatott be a szegmens meghatározó vállalata, a Syngenta.

Lapozza át a 2020-as HySEED hibridkalászos-termékkatalógust!

Partnereink hírei > X

Tegyen Ön is egy lépést előre a SAATEN-UNION portfóliójából választott hibridekkel.

DEKALB repceportfólió

Partnereink hírei > X

A Dekalb őszi káposztarepce portfóliójáról általánosságban elmondható, hogy kiváló betegségellenálló képesség, valamint kipergés-ellenálló képesség jellemzi. E tulajdonságoknak köszönhetően nagyfokú termésbiztonsággal kezdhetünk neki a repcetermesztésnek.