MENÜ

Legyen Szemfüles 2016-ban is! – 8/9. Bayer

2016.02.29.

A nagy sikerre való tekintettel az Agro Napló 2016-ban is folytatja Szemfüles nyereményjátékát Facebook oldalán. Január 11-től 9 héten át értékes nyeremények várnak szerencsés és szemfüles olvasóinkra. A nyolcadik forduló nyereményének felajánlója a Bayer Hungária Kft.

A nyereményjáték ideje alatt minden hétfőn felteszünk az Agro Napló Facebook oldalára egy kettéosztott képet, amelynek két oldala között három apró eltérést kell észrevenni. A részvételhez a helyes megfejtést, vagyis a három különbséget a kép alá írt komment formájában kell beküldeni, a kép alatti “Tetszik” (“Like”) gombot meg kell nyomni, a bejegyzést pedig meg kell osztani. A helyes megfejtők között minden héten partnereink által felajánlott ajándékcsomagot sorsolunk ki.

8. FORDULÓ – A nyolcadik heti feladványért kattintson ide!

Időtartam: 2016. február 29 - március 6.

Sorsolás: március 7-én.

Nyeremény: 1 db Capreno feliratú telefontartó és 1 db Capreno bluetooth headset.

nyeremenyek-2-k

Felajánló: Bayer Hungária Kft.

capreno-logo

Új széles hatásspektrumú posztemergens kukorica gyomirtó szer talajon keresztüli hatástartammal

Célirányos hatékonyság a kukorica termésvédelme érdekében

A Capreno a kukorica kritikus fejlődési szakaszában teszi lehetővé a káros gyomkonkurencia korai kiiktatását. Alkalmazásával biztosítható a kukorica zavartalan kezdeti fejlődése és megóvható a potenciális termésmennyiség.

Célirányos összetétel

A különböző hatásmódú összetevők kombinációja biztosítja a széles hatásspektrumot, a kiemelkedő hatékonyságot, a hosszú hatástartamot, a rugalmas felhasználást és a gyomrezisztencia kialakulásának megelőzését.

Célirányos gyomirtó hatás

Közvetlen hatás a leveleken keresztül

A hatóanyagok a gyomok föld feletti részein keresztül gyorsan felszívódnak. A kezelést követően a gyomnövények tápanyagfelvétele és a növekedése szinte azonnal leáll, teljes pusztulásuk a környezeti feltételektől függően 5-10 nap után következik be.

Talajon keresztüli hatás

A talajra jutva a gyomok gyökerén keresztül is képes felszívódni, így a levélen keresztüli közvetlen hatását talajon keresztüli hatástartam egészíti ki.

Célirányos hatásspektrum

A Capreno hatékony a kukorica legjelentősebb magról kelő egy- és kétszikű gyomnövényei ellen.

Célirányos időzítés

A készítményt posztemergensen kell kijuttatni a kukorica 3 leveles fejlettségétől 6 leveles állapotáig.

A Capreno-t a gyomokra célzottan érdemes kijuttatni. A Capreno különösen jó hatású a magról kelő kétszikű gyomok 2-4 valódi leveles, a magról kelő egyszikűek 1-3 leveles fejlettsége idején.

Forgalmi kategória: II.

Felhasználható: takarmány- és silókukorica gyomirtására.

2016-tól kapható: Capreno Pack gyűjtőcsomag 10 hektár kukorica gyomirtására.

Tartalma: 1x 3 l Capreno + 4x5 l Mero.

Adagolás: Capreno 0,25-0,30 l/ha + Mero 2,0 l/ha

Készülve az idei kukorica-gyomirtási szezonra, még van idő a tervezésre. Tervezzen a Capreno-val!A “Legyen Szemfüles 2016-ban is!” nyereményjáték szabályzata

A “Legyen szemfüles Agro Napló olvasó és nyerjen!” játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Zsigmond Kft.

1. A Játékban résztvevő személyek:

 • A Játékban minden személy részt vehet, aki a Játék keretében Facebookon megjelenő képek alá írja a helyes megfejtést, lájkolja és megosztja a bejegyzést.
 • A Játékban nem vehetnek részt a Zsigmond Kft. munkatársai.

2. A Játék leírása:

A nyereményjáték ideje alatt minden hétfőn felkerül az Agro Napló Facebook oldalára egy kettéosztott kép, amelynek két oldala között három apró eltérést kell észrevenni. A helyes megfejtést, vagyis a három különbséget a kép alá írt kommentben kell jelezni, a kép alatti “Tetszik” (“Like”) gombot meg kell nyomni, a bejegyzést pedig meg kell osztani. A helyes megfejtők között minden héten partnereink által felajánlott ajándékcsomagot sorsolunk ki.

3. A Játék időtartama

A játék 2016. január 11-én az Agro Napló oldalán való megjelenéstől számítva 2016. március 13-án éjfélig tart. A játék kilenc fordulóból áll, melyek időbeosztása a következő:

 • 1. hét: január 11-17.
 • 2. hét: január 18-24.
 • 3. hét: január 25-31.
 • 4. hét: február 1-7.
 • 5. hét: február 8-14.
 • 6. hét: február 15-21.
 • 7. hét: február 22-28.
 • 8. hét: február 29-március 6.
 • 9. hét: március 7-13.

4. Jelentkezés a Játékra

A Játékra jelentkezni a Agro Napló Facebook oldalán megjelentetett képek alá kommenteléssel, a “Tetszik” (“Like”) gomb megnyomásával és a bejegyzés megosztásával lehet.

5. Nyeremény

A heti nyeremény 1 db ajándékcsomag, amelyet az Agro Napló heti partnere állít össze. A nyeremény pénzre nem váltható.

6. Sorsolás

A sorsolásban részt vesz minden Játékos. A sorsolás gépi sorsolással történik a Zsigmond Kft. sorsolási bizottsága előtt 2016. január 18-án, 25-én, február 1-jén, 8-án, 15-én, 22-én, 29-én, március 7-én és 16-án. A sorsolásokról hivatalos jegyzőkönyv készül.

7. Nyertesek értesítése

A nyerteseket a Facebookon keresztül, közvetlen Facebook személyes üzenetben értesítjük.

8. A Nyeremények átvétele

A Nyereményeket postai úton juttatjuk el a Nyertesekhez az általuk megadott postai címre.

9. Felelősség kizárás

A Zsigmond Kft. nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játék, illetve a Játékot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el. A Játék lebonyolításában a Facebook nem működik közre.

10. Egyéb

A Játékos a Játékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen szabályzatot.