MENÜ

Nobili szár- és nyesedékzúzók

Oldalszám: 15
2013.11.13.

A Nobili cég 127 féle különbözõ rendeltetésû szár- és nyesedékzúzót gyárt a legkülönbözõbb igényeknek megfelelõen. Így kínálatából csak a legfontosabb családokat ragadnánk ki.

TL széria: A fûfélék és a szálas kultúrák mûvelésére, illetve parkosított területek ápolására. Mind hátsó, mind front függesztésû változatban kínáljuk a felhasználóknak. Könnyû felépítésû gépek 120-150-180 cm munkaszélességgel. Szabadonfutós hajtómûvel és többféle lengõkéssel ajánljuk.
BNE széria: Többcélú, erõs vázszerkezetû gép, amely a vékonyabb ágak aprítására szolgál, így elsõsorban szõlõ ültetvények és intenzív gyümölcsösök nyesedékeinek zúzására. Emellett kiválóan alkalmas szántóföldi kultúrák zöld lombozatának eltávolítására is. Munkaszélességük 150-180-210 cm. Hidraulikus eltolási lehetõséggel.
BNU széria: Többcélú, robosztus vázszerkezetû gép. Nagyobb vastagságú gyümölcsfanyesedék, szõlõvesszõ, gabona, kukorica és napraforgó szárzúzására. A gépek igény szerint nyitható házzal készülnek, melyhez rendterítõ opcionálható. Munkaszélességük 125-140-160-195 cm.
VKM széria: Széles körben alkalmazható gépek, de elsõsorban a nagymennyiségû zöld lombozat eltávolítására szolgálnak. Nagyteljesítményû gépek, rendkívül jól kihasználhatóak a rét-legelõ hasznosításánál, illetve a mûvelés alól kivett területeken, valamint a szántóföldi kultúrák betakarítás utáni aprításában. Munkaszélességük: 210-240-280-305 cm.
BNG széria: Többcélú, rendkívül erõs vázszerkezetû gépek, melyek kukorica, gabona, napraforgó, cukorrépa tarlók zúzására szolgálnak. Egy és két forgódobos kivitelben készülnek. Munkaszélességük: 230-270-305-450-630 cm.
TB széria: Többfunkciós, szögben állítható mûvelõ elemmel szerelt kivitelben készül, így elsõsorban árokpartok, gát és töltésoldalak felületeinek karbantartására szolgál. Ezek mellett kiválóan alkalmas a bakhátasodott gyümölcsfák soralj mûvelésére. A gép állítási lehetõsége akár parkok sövényeinek függõleges nyírását is megoldja.
Goldoni: A nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítottuk akciónkat a két kisebb teljesítményû traktorunkra, a BASE 20, illetve EURO 30 RS típusokra, melyeket egy korábbi megjelenés alkalmával már ismertettünk. Most egy újabb családdal szeretnénk megismertetni Önöket: a MAXTER W 60 RS és MAXTER W 70 RS típusokkal. Ez a traktorcsalád az elöl és hátul azonos köpenyméretû traktorok közé sorolható. Motorteljesítményük 50 és 70 LE, 16/16 sebességfokozatú, irányváltós váltóval szerelt hajtómûvel és természetesen összkerékhajtással. Kardánjuk 540/750 f/min. A gépek kabinnal is rendelhetõk, három komfortfokozattal. A traktorokhoz elektro-hidraulikus kardánkapcsolás, és szintén elektromosan vezérelt 3. ponti vezérlés kérhetõ. Áruk rendkívül kedvezõ a korábban említett két típushoz hasonlóan. Ezek az erõgépek 50 illetve 70 LE-s teljesítménnyel kabin nélkül 4-4,5 mFt-ért megvásárolhatók, 5 féle köpenyméretbõl választhat a tulajdonos.
-PR-