MENÜ

Másodvetésû növények

Oldalszám:
2014.01.06.

Dr.Radics László szerk.: Alternatív növények termesztése I.
Könyvünk olyan eddig háttérbe szorított növények termesztését mutatja be, amelyek hozzájárulnak a sokszínû vetésforgó összeállításához, továbbá a biodiverzitás növeléséhez, a talaj tápanyagkészletének, valamint szerkezetének fenntartásához és javításához, az egészséges táplálkozás elõsegítéséhez. Az elsõ kötetben megismerkedhetnek a csicseriborsó, lóbab, tarka koronafürt, ricinus, mustár, tarlórépa, takarmánytök, mézontófû, csicsóka, kender, rostkender, tönköly, durum búza, nemesített amaránt, takarmánycirok, szemescirok, silócirok, szudánifû és seprûcirok fajtáival, agrotechnikájával és növényvédelmével.
Ára: 1980,- Méret: A/5 336+8 színes oldal ISBN: 963356326

Szarvasmarha
Böõ István: Önök kérdezték … Szarvasmarha A könyv fõ jellemzõi: gyakorlatias, egyszerû, gyors, rövid és jól használható információk közlése. A szerzõ a több mint 30 éves állatorvosi gyakorlata alatt leggyakrabban felmerült kérdéseket szedi sorrendbe, elsõsorban állategészségügyi témákból válogatva.
Ára: 1680,- Mérete: B/5 Terjedelme: 182 oldal ISBN: 963356312-7
Takarmányozás
Dr. Tóth László. Szálastakarmányok betakarítása, tárolása és etetése A könyv a betakarítástól egészen a jászolig foglalkozik a gépi berendezésekkel. Külön fejezetben a betakarítás és a silózás gépeivel, a silózás során betartandó fontosabb feladatokkal, a toronysilókkal, de a fóliazsákos erjesztéssel és a szálas takarmányok csomagolásával, csomagológépeivel is. A jobb érthetõség céljából bõséges (81 db) ábraanyaggal rendelkezik.
Ára: 1550,- Mérete: B/5 Terjedelme: 56 oldal ISBN: 963-356-286-4