MENÜ

Bor, turizmus, gasztronómia Baranyában

Oldalszám:
2013.02.19.
CHEESE, FORMAGGIO, FROMAGE, KÄSE, SAJT...
Fenséges szavak és ízek, elegáns csomagolás, harmónia. A sajtok szinte minden ételhez kapcsolhatók, akár önálló fogásként, akár különféle italok fontos, kedvenc társaként, kiegészítõjeként is.
(A sajtok szinten minden ételhez kapcsolhatók, fogyaszthatjuk különféle italok fontos, kedvenc társaként, vagy akár önálló fogásként is.)
Natúr, juh és kecskesajtok, orda, kékpenészes Merinofort és Merino Blue, érlelt Wemender, kemény Grana Cheezio, ... néhány sajtféle a javából.
A Cheezio Kft. által kínált friss, félkemény és kemény sajtok juh, kecske és tehéntejbõl készülnek, saját sajtmestereink receptúrái szerint, s ezek a baranyai régió sajátos ízvilágát képviselik.
Termékeink a hétköznapi életfogyasztáshoz, az ünnepi, továbbá az egyre divatosabb borturizmushoz is szorosan kapcsolódnak, a közeli nagy borvidékek - Villány, Siklós, Szekszárd -, a borutak, továbbá a kisebb hegyközségek pincészeteinek vonzáskörzetében.
A Cheezio Kft. elsõsorban a Pécs közvetlen környezetében elterülõ „ZÖLDVÖLGY" kistérség, továbbá a Baranya, Somogy, Tolna megyék által alkotott teljes régió juh- és kecsketej feldolgozását biztosítja.
Ügyvezetõk: Kottai Péter Tel: 06-20-9-350-596 Juhász Károly Tel: 06-20-453-6454