MENÜ

Hûtõházak, tárolók tervezése, kivitelezése megfelelõ szakmai háttérrel.

Oldalszám: 84
2014.01.06.

A tatabányai székhelyû Thermo-System KFT. mind belföldön, mind külföldön is vállalja hûtõházak, gyümölcs- és zöldségtárolók tervezését, építészeti kivitelezését, a hõszigetelõ panelszerkezet, a hûtéstechnológia és igény szerint szabályozott - légtér technológia szállítását, szerelését, beüzemelését.

Az utóbbi években megnõtt az igény az integrált, minõségi gyümölcstermesztés mellett a tárolási idõtartam, az eltarthatóság idõbeli növelésére, a kitárolás elnyújtására. Mindez lehetõvé teszi, hogy egész évben ugyanaz a legkiválóbb minõség kerüljön a piacra, amire mind belföldön, mind pedig az országhatáron kívül megvan a fizetõképes kereslet.
Az almatermelõk közül is többen gyorsan felismerték azon egyszerû összefüggést, miszerint az õszi almaáraknak akár a többszörösét is el lehet kérni a következõ év tavaszán. Ez persze más termékekre is igaz lehet, ugyanakkor elengedhetetlenül fontos egy korszerû, ULO-technológiával ellátott hûtõtároló megléte, ahol például egy oxigénszegény légtérben eltartott alma akár hónapokig is tárolható az eredeti minõségében. Ezeket a tényeket a Böhönyén székelõ Lénia KFT. is átlátta és már az idén hozzáláttak tárolókapacitásuk fejlesztéséhez, amelyet a jövõ évben jelentõsen kívánnak bõvíteni.
ULO-technológiával ellátott hûtõtárolóval rendelkezik már továbbá a veszprémvarsányi Bakony MVSZ is, ahol a teljes 500 tonnás kapacitáson belül 4 db 50 tonnás kamraterem lett gázzáróvá kialakítva. Itt az egyes kamrák mindenkori belsõ légállapota egy automatikus analizáló készülékkel van mérve ill. meghatározott idõközönként egy nyomtató az egyes értékeket papírra veti.
A fent említetteken kívül számos egyéb termelõ is átlátta a korszerû tárolókapacitás meglétének fontosságát, így a nyírbogdányi Pomex ’94 KFT. is közel 4000 tonnás, a gyöngyösi Csépány és Társa KFT. 3000 tonnás tárolóval gazdagodott. A teljesség igénye nélkül említjük meg, hogy a Thermo-System KFT. hazai referenciával rendelkezik még Putnokon, Nyírmadán, Gávavencsellõn, Jánkmajtison, Ócsa-Felsõbabádon, Zajtán, Böhönyén, Varjúlaposon, Kálon, Méntelken.
A cég jelentõs referenciákkal rendelkezik a hús- és tejipar terén is (hûtõkamrák, fagyasztók kialakítása), idei egyik legjelentõsebb hûtéstechnológiai kivitelezése ugyanakkor a százhalombattai TEHAG KFT. halfeldolgozója lesz.
A Thermo-System felvállalja még a technológiai géptámogatási pályázatok ügyintézését, egyéb pályázati lehetõségekkel kapcsolatos szaktanácsadást. A cégnek a hûtéstechnika terén 13 éves tapasztalata, valamint a bevezetett ISO9001-es minõségbiztosítási rendszerük a garancia minõségileg kivitelezett munkáikra.

THERMO-SYSTEM KFT. 2800 TATABÁNYA, Dankó P. út 17/A.
Tel.: 34/316-881 Fax: 34/510-355
Internet homepage: http://www.thermosystem.hu
Email: [email protected]