MENÜ

Szentkirály Kft.-a kiskerttulajdonosok szolgálatában,hogy Önnek a kert kikapcsolódás legyen

Oldalszám:
2014.01.06.

Az elmúlt évek kedvezõ tapasztalatai arra késztettek bennünket, hogy a Szentlõrinci Gazdanapok kiállítás– és vásáron ismét részt vegyünk és Önnek a legszemléletesebben, nyu-godt tanulmányozás közben bemutassuk az új termékeinket, valamint régi, de vevõi igények szerint módosított gyártmányainkat.

Az ISO 9001 minõségbiztosítási rendszer szerint gyártott KF jelzésû kapálógépeink és adaptereik (komposztáló, vízszivattyú, utánfutó, eke, kultivátor, kerekek) valamint pázsit- és fûnyírógépeink a vásár ideje alatt jelentõs árengedménnyel megvásá-rolhatók. Jó hír a vásárba látogatóknak, hogy a nem konkrét vásárlási szándékkal érkezõk is részesülhetnek az engedménybõl 10%-os részlet befizetése mellett.
Jó gazdához mérten, mi sem pihentünk. Folyamatosan fejlesztettük kisgépeinket, hiszen ez elengedhetetlen vevõink elégedettségének fokozásához. A nehéz fizikai munkát igénylõ ásás és kisüzemi munkák gépesítéséhez a jól bevált HONDA és BRIGGS, illetve egy szerényebb igé-nyeket kielégítõ TECUMSEH 3,5-6,5 LE-jû benzinmotorral szerelt masszív felépítésû acélcsigás lehajtású kapá-lógépünket kínáljuk. A ha-gyományos és egy új formájú, rezgéscsökkentett tolókarral szeretnénk még jobban megkedveltetni ezt a gépcsaládot.
Burgonya töltögetõeke adaptert is korszerûsítettük a hatékonyabb betöltés folya-mata érdekében. A gazdák által megkedvelt DK típusú kaszaadapterünket is biztonságosabban kezelhetõ kivitelben gyártjuk, szinte már 100%-ban magyar beszállítói háttér segítsé-gével.
Azoknak a hobbi-kertészeknek - akik elsõsorban a díszkertek ápolásával szeretnének foglalatoskodni - kínáljuk a továbbfejlesztett ZENGÕ típusnevû pázsitnyíró gépcsaládot, amelyben egy egyszerûbb kivitelû oldalkidobós és -vevõi kívánságra- fûgyûjtõs F jelzésû kon-strukcióval ismerkedhetnek meg. A vágási állítási fokozat három- ill. ötlépcsõs automata (3-7 cm). Vágási szélesség mindkét esetben 45cm. Az egy lépésben mélyhúzott kaszaházak kiküszöbölik a régiek gyengeségeit, és a benzinmotorral együtt, vagy éppen a kapálógép adapterként kellõ ápolás mellett várhatóan hosszú ideig szolgálni fogják a felhasználóját.
Reméljük ezzel a kis ízelítõvel kedvet adtunk Önnek a (további) vásárláshoz. Szeretettel várjuk érdeklõdését az immár tradicionális helyen felállított pavilonunknál vagy cégünk dél-magyarországi telephelyén:
H-795l Szabadszentkirály, Petõfi Sándor u. 78.
Telefon: 73/ 472-223; -224
Fax: 73/ 472- 225
[email protected]
www.szentkiraly-tiller.hu
...mert tudják: "...kell a kertnek"
Szabó Norbert