MENÜ

Stela csúcsminõség – Pannonagri garancia

Oldalszám: 51
2014.01.07.

Társaságunk 1994 óta foglalkozik vezetõ nyugat-európai gyártóktól származó, csúcsminõségû szárító-, tisztító-, tároló- és anyagmozgató technológiák magyarországi telepítésével. A minõséget sok évtizedes hazai és külföldön szerzett tervezõi, fejlesztõi és kivitelezõi gyakorlatunk garantálja.

Az elmúlt években 60 db német STELA mezõgazdasági szárítóberendezést építettünk fel 1-35 t/h kapacitású méretekben (kukoricában, 25%-15%). A STELA berendezéseket a minõségi szárítás mellett alacsony fajlagos szárítási költségek, takarékos energiafelhasználás, maradványhõ visszavezetés jellemzi.

Világújdonság, hogy a szárítási folyamatot, a kijövõ termény nedvességét számítógép által vezérelt ON-LINE automatika szabályozza, amely az eddigi gyakorlattal ellentétben nem a termény hõmérsékletébõl következtet a nedvességtartalomra, hanem magas frekvenciájú impulzusok kibocsátásával elektromágneses mezõt hoz létre és az impulzusok terjedését piko másodpercekben méri. Ezen adat alapján mintegy két köbdeciméter terménymennyiségben közvetlenül átlagos nedvességtartalmat határoz meg, és ennek alapján szabályozza a teljes szárítási folyamatot.

A gabonaszárító tornyokon kívül kínálunk mobil, valamint szalagos és lapátos kivitelû STELA berendezéseket, melyek alkalmasak élelmiszer, ipari-vegyipari termékek szárítására, kezelésére is.

Egy szárítótelep létrehozása nemcsak a szárítótornyot, de a hozzá kapcsolódó technológiai berendezéseket is tartalmazza. E tekintetben is maximálisan ki tudjuk vevõink igényeit elégíteni. Termékskálánkon kiváló érték-ár arányú minõségi berendezések találhatóak.

- a francia MAROT tisztítók, melyek bármilyen fajta termény osztályozásra, elõ- és utótisztítására alkalmasak.
- a spanyol SYMAGA cég termékei, mely silók és tárolástechnológia területén az egyik legjobb minõséget garantálja.
- a svéd SKANDIA szállítógépek, melyek megbízható és kíméletes anyagmozgatást biztosítanak.

A szárítók és a kapcsolódó technológia berendezései maximálisan megfelelnek az EU által támasztott termékminõségi és környezetvédelmi elõírásoknak.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a kiváló minõségre, a létrehozott beruházások „utógondozására”, amelynek keretén belül telepeinket szárítási szezon elõtt évente felülvizsgáljuk és minõsítjük, javaslatokat teszünk a szükséges karbantartási és javítási munkákra, megbízás esetén ezeket elvégezzük. Szezonban 24 órás szervizügyeletet tartunk.

Minden évben szakmai továbbképzést szervezünk a szárítókezelõk részére, amely során gyakorlati és elméleti teszttel mérjük le felkészültségüket.

A minõség javítása, és a mûszaki megoldások korszerûsítése érdekében folyamatos fejlesztõmunkát végzünk. Minden szárítási szezon végén összegezzük az üzemi tapasztalatokat. Ezek alapján fejlesztési javaslatokat teszünk a gyártónak, és kikényszerítjük ezek gyakorlati bevezetését az új modellekbe. Évente jelentkezünk mûszaki újdonságokkal.

Szervizszolgálatunk méltán örvend jó hírnek az ország egész területén, hiszen olyan kiképzést adunk az üzemeltetõknek, amely után bármely üzemeltetési probléma esetén mobiltelefon közvetítésével is üzemben tudjuk tartani telepeinket, amíg szaktanácsadónk legkésõbb 12 órán belül a helyszínre ér.

Sikerünk zálogának a kiváló mûszaki megoldások és a minõségi berendezések szállítása mellett a partnerekkel kialakított napi kapcsolatot tartjuk.

MINDEN KEDVES ÉRDEKLÕDÕT SZERETETTEL VÁRUNK A
NEMZETKÖZI BÁBOLNAI GAZDANAPOKON
2001. SZEPTEMBER 12-TÕL 15-IG,
A SZÍNSOR 29 SZÁMÚ PAVILONUNKBAN!!!

PANNONAGRI KFT.
2890 Tata, Bláthy Ottó u. 2. ½
Tel: 34/487-111, Fax: 34/487-222
E-mail: [email protected]