MENÜ

Új szolgáltatással jelentkezik a HUNTRACO Rt.

Oldalszám: 81
2014.01.07.

1999-ig gyakorlatilag nem változott a Huntraco által kínált termékkör. Most azonban új szolgáltatásunk – a RENTAL STORE – megjelenésével egyre gyakrabban halljuk a Genie, Honda, Weber stb. márkaneveket.

Mi is az a Rental Store?

Az elmúlt évek hazai és nemzetközi tapasztalata azt mutatja, hogy a globalizáció erõsödésével, az Internet megjelenésével egyre nagyobb a verseny nemcsak a hasonló profilú magyar cégek között, de könnyebbé vált a külföldi cégek megjelenése is a magyar piacon, illetve a magyar vevõk kapcsolatfelvétele külföldi cégekkel.
Ezért olyan széleskörû és magas színvonalú szolgáltatásokat kell nyújtanunk vevõinknek, amellyel sem belföldön, de különösen külföldrõl nem tud senki versenyezni. Szolgáltatások alatt ebben az esetben nemcsak a hagyományos szolgáltatásokat, úgymint alkatrészellátás és szerviz, kell érteni, de ide tartozik az is, hogy az a vevõkör, piaci szegmens, amit mi kiszolgálunk lehetõleg minden igényére, problémájára megoldást találjon a HUNTRACO-nál. A külföldi tapasztalat azt igazolja, hogy egyre több felhasználó ismeri fel a bérletben rejlõ számos elõnyt. A Rental Store célja, hogy az általunk kiszolgált iparágaknak teljes termékskálát ill. eszköztárat biztosítson, mindent, amire partnereinknek szüksége lehet, egy helyen kaphassanak meg. Kicsit leegyszerûsítve az új szolgáltatásnak építõipari szupermarketként kell mûködnie. Ezért a Rental Store ajánlatában megtalálják a Caterpillar gépeken kívül más gyártók termékeit is. Természetesen ezt a választékot is folyamatosan bõvíteni kívánjuk. A Caterpillar ebben az üzletágban sem engedheti meg magának, hogy piacvezetõnél rosszabb helyezése legyen. 2000 végére már 900 Rental Store mûködik világszerte. Ebben az évben ezek száma tovább gyarapodik. Reméljük, hogy hazánkban is, hiszen tervünk az, hogy országszerte több Rental Store-t nyitunk.

CATERPILLAR gépkezelõi verseny, 2001

Mindössze 3 éves múltra tekint vissza, de az már biztos, hogy évrõl-évre megrendezésre kerül majd Malagában az európai CATERPILLAR gépkezelõk versengése.
Biztosíték erre az a lelkesedés, mellyel a verseny meghirdetését fogadják világszerte mindazok, akik tapasztalatot szereztek a munkagépek (elsõsorban a Caterpillar munkagépek) üzemeltetésében.
A mezõny nemzetközi, minden CAT dealer benevezheti azokat a gépkezelõket, akik a legjobbnak bizonyultak a hazai megmérettetés alkalmával.
Ebben az évben a Caterpillar gépkezelõk országos versenyét a HUNTRACO Rt a gödöllõi Mûszaki Intézettel karöltve rendezte meg Gödöllõn az Intézet területén. Az augusztus 27-i héten zajló országos elõdöntõk során ebben az évben a versenyzõknek a kis CAT gépekkel kellett számot adni tudományukról.
Az idei versenyen a kis CAT gépek kaptak hangsúlyt. A versenyfeladatokat a jelentkezõk csak a helyszínen ismerhették meg. Benevezhetett a versenyre mindenki, aki rendelkezik gépkezelõi oklevéllel és némi tapasztalattal.