MENÜ

Manitou olimpiát rendezett az AXIAL

Oldalszám:
2013.02.19.
Az ügyességet és technikai tudást próbáló eseményre, melyre Manitou teleszkópos rakodó gépek kezelõi neveztek be, szeptember elején került sor Baján. Az elõdöntõket pénteken rendezték, majd a legjobbak szombaton mérték össze tudásukat. A rendezvényen részt vett Jacky Merle, a Manitou tesztpilótája, aki látványos bemutatót tartott és a szép számú érdeklõdõ megcsodálhatta, hogy mire képes ez a gép.
A versenyzõknek egy akadálypályán kellett végighajtaniuk idõre és minden ügyességüket igénybe kellett venni, hogy az igen nehéz pályaszakaszokon megelõzhessék társaikat. Többek között tornyot építettek körbálákból, vagy hordóval megrakott raklapot kellett a pótkocsira emelni.

Az olimpia végeredménye:

l. Szabó József, aki meghívást kapott Franciaországba, a Manitou székhelyére, ahová még egy fõt vihet magával. Ezt a díjat Oliver Gros, a Manitou Közép-Európai értékesítési managere adta át.

2. Magyar István, cége egy 120 ezer forintos Agip kenõanyag utalványt és egy tonna Fertilia mûtrágyát kapott.

3. Tisch Richárd, akinek a cége 120 ezer forint értékû Michelin utalvány tulajdonosa lett.

Mind a három versenyzõt kupával, emléklappal és Manitou kabáttal jutalmazták

A szervezõk más szórakoztatásról is gondoskodtak, volt kaszkadõr-shaw, a gyerekeknek légvár, Fekete László Magyarország legerõsebb embere pedig arról gyõzte meg a vendégeket, hogy nemcsak a gépekben van erõ..