MENÜ

A magyar takarmány "Zöld útja" - Sikeres hazai takarmányok a kisgazdaságok számára

Oldalszám:
2013.02.19.
Nagy Jenõ 1992 októbere óta foglalkozik takarmánykeverékek forgalmazásával, Kiépített hálózattal rendelkezik, amelybe 23 saját boltot és 50 társboltot számolhatunk bele. A tavalyi i évben több mint 5000 tonna takarmányt értékesített. 2002 januárjában vette Fel a kapcsolatot a Nagisz Rt-vel, és aktívan közremûködött a Zöld út takarmányozási rendszer kialakításában. Tapasztalatairól kérdeztük:
Új, érdekes feliratú zsákokkal találkoztam az üzleteiben. Bemutatná az olvasónak is?

A takarmány neve „Zöld út”, melyet Nádudvaron állítanak elõ Minden állatfaj számára megtalálhatók a különbözõ takarmányok, ezek a zsákok még nagyon újak, már 3 hónapja forgalmazom az új tápokat és a tapasztalatom az, hogy ebben a termékben valósul meg a takarmány minõségének és árának az összhangja, ami a vevõ számára a legfontosabb. Mielõtt forgalmazni kezdtem a „Zöld út" takarmányokat fontos szempontnak tartottam azt is, hogy ez a termék magyar emberek által magyar körülményekhez igazodva magyar gazdának készült.Nem okoz problémát, hogy új termék?

Az eddigi tapasztalataim alapján várják az újat, várják a. jót, és várják az olcsót is. Tehát van igény rá. Ha a gazdák által etetett takarmány nem szolgáltatja a megfelelõ eredményeket akkor az emberek minden gondolkodás nélkül váltanak, keresik az újat ós ki is próbálják.Miért pont a Nagisz Rt?

Ha. körbenézel a környéken láthatod, hogy minden biztosíték a Nagisz mellett szól, Saját referenciákkal rendelkezik, kísérleteket végeztet az új takarmányainak hatásfokának ellenõrzõse céljából, mindig ugyanolyan minõségû keverékeket állít elõ, a megrendelt idõre és mennyiségben. Minden olyan minõsítéssel rendelkezik (HACCP, EN ISO 9001: 2000) amellyel megfelel az EU-hoz való csatlakozás követelményeinek . Ezek mellett még az én személyes tapasztalataim is nagyon jók.Milyen elõnyökkel jár, ha az új terméket vásárolja a gazda?

A gazda olcsóbban jut a takarmányokhoz, mivel a „Zöld út” takarmánysor a hazai igényeknek megfelelõ összetételben készült. Kedvezõ a minõség és az ár aránya. A vevõk nagyon szeretik a 20 és a 40 kg-os kiszereléseket. Nem utolsó szempont az sem, hogy gazdaságosabban nevelhet fel az állatok. A „Zöld út" takarmányok termelési biztonságot nyújtanak a kis és a nagyobb állattartók számára, egyaránt.

– PR –