MENÜ

A SASFORM KFT. megkezdte a szõlészeti-borászati gépek forgalmazását

Oldalszám:
2013.02.19.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy 2000. január 1-tõl új profilcsaláddal bõvült termékválasztékunk. A kertészeti gépesítés iránti elkötelezettségünk olasz gyártmányú szõlészeti-borászati-palackozástechnikai gépekkel bõvült a létrejött kétoldalú keretmegállapodások alapján. A Della Toffola termékei világszínvonalat, ugyanakkor kedvezõ árakat jelentenek a hazai kis- és középüzemek számára és a nagyüzemi méretek sem jelentenek akadályt. Szakembereink várják kérdéseiket, ajánlatkéréseiket.
A saválló acélból készült zúzóbogyózók 5-42 t/h teljesítménytartományban készülnek. Variátoros hajtómûvel és kiiktatható zúzóhengerrel vannak ellátva.

A vízszintes tányérelrendezésû, kézi ürítésû kovaföldszûrõk bor, sör, különféle párlatok, ecet, sajtpáclé szûrésére alkalmasak és 2-5 m2 szûrõfelülettel készülnek. Az NF család centrifugál ürítéssel üzemel és 5-50 m2 szûrõtányér felülettel rendelkezik.

A minõségi bor alapja a kíméletes préselés. Az alacsony nyomású, központi membrános pneumatikus prések 16-350 hl préskosárkapacitással minden igényt kielégítenek.

A kartonos lapszûrõk 400x400 és 600x600 mm méretû szûrõkerettel készülnek. A keretek mûanyagból vagy saválló acélból kerülnek legyártásra. Felhasználási terület: finomszûrés az élelmiszeripar, vegyipar és gyógyszeripar területén.