MENÜ

Planet AgroInternational Kft. &reg

Oldalszám:
2013.02.19.
19 nyugat-európai minõségmárkával, a Planet Agro a nagyobb márkaforgalmazók közé tartozik Magyarországon. Cégünk pillanatnyilag intern irodán keresztül mûködik Pest-megyében, rövidesen nyilvános elosztócentrummal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Cégünknél viszonteladás lehetséges – nyitottan fogadjuk viszonteladók jelentkezését.
Cégünk specializált minden olyan megfizethetõ technológiában, amely technológiák Nyugat-Európában ugyan mindennaposak, Magyarország számára azonban kevésbé, illetõleg abszolút ismeretlenek. A magyar mezõgazdaság fejlesztése – az ország EU-ba való belépése – sokak számára szükségessé teszi a Nyugat-Európában alkalmazott technológiák bevezetését, alkalmazását. Ilyen eset például a hígtrágya-feldolgozás.
Cégünk Magyarországon a hígtrágya injectorok elsõ és egyetlen márkaforgalmazója. Továbbá egy kiterjesztett gépkínálattal jelentkezik a burgonyatermesztés és burgonyafeldolgozás területén. (A burgonyaültetéstõl – a mélyhûtött hasábburgonyáig.)
A Solá – Perrein – Celli tervezõcégekkel együttmûködve cégünk erõs termékválasztékkal rendelkezik a gabonavetés-technika területén, amellyel gondoskodik arról, hogy Magyarországon a direktvetés-technika (a szántás nélküli vetés) egyre elterjedtebbé váljon. Szintén evidens, hogy ezen direkt vetõ gépek a szántás utáni vetéshez kihasználhatóak, s ezáltal megfizethetõek legyenek.
A Planet Agro célja, hogy ügyfelei az általuk megvásárolt gépeket maximális termesztéstechnikai eredménnyel tudják használni.
A Planet Agro, mint magyar cég, többéves nyugat-európai tapasztalatalappal rendelkezik.

A márkakínálat áttekintése

STEENO: Steeno (Belgium), a függesztett váltva forgató eke feltalálója, Európa legrégibb ekegyárainak egyike (fennállásától, 1919 óta).
Választéka: 2-9 vasú váltva forgató ekék/3-7 vasú ágyekék/ függesztett kultivátorok/frontkultivátorok/mélylazítók, valamint 48 különbözõ hígtrágya injector.
A Steeno figyelemre méltó a magas kvalitatású termékek tekintetében az értékesítést követõen az alkatrészellátás is rendkívül kedvezõ áron történik!
DELVANO: Delvano (Belgium), az egyik legjelentõsebb tervezõk egyike a Benelux államokban. A Delvano igen ismert mind függesztett, mind vontatott permetezõirõl, valamint nagy specialitása az önjáró permetezõgépek, amelyek esetlegesen hidraulikusan állítható nyomszélességgel felszerelten, 44 méterig állítható permetezõkerettel készülnek.
CELLI: Celli (Olaszország), a gyárban évente mintegy 6000 gépet gyártanak.
Az olasz tervezõ termékei: (rotációs) forgóboronák és talajmarók – 1,10 –6,20 m-es munkaszél. (hidr.csukh.), ásóboronák, oldalazó talajmarók, nyesedékzúzók (szõlõbe-gyümölcsösbe), továbbá direkt vetõ kombinációk (tökéletesen használhatók felszántott, illetõleg tarló területre gabonavetésre). Minden direkt vetõ kombinációra és minden boronatípus hátuljára felszerelhetõ tömörítõkerék/gumigyûrûs henger/késes tömörítõhenger/csöves törõhenger/spirál törõhenger.
SOLÁ: Solá (Spanyolország), a mûtrágyaszórók valamint a vetõgépek nagy tervezõje.
Függesztett mûtrágyaszóró:
– röpítõtárcsával felszerelt, öt változatban: 200-900 literig.
– röpítõtárcsával felszerelt, hét változatban: 800-2000 literig.
Vontatott mûtrágyaszóró: nyolc változatban, 1000-6400 literig.
Gabonavetõ gépek választéka:
1. normál függ.mechanikus vetõgépek
2. vont. mechanikus direkt vetõ gép, a vetõgép Magyarország számára. Alkalmazható szántás nélküli vetéshez, pl. a kukorica aratását követõen közvetlen gabonavetéshez. Itt szalmaszecskázó illetõleg tárcsa szükségtelen – ez a gép tökéletes a szántás után történõ vetéshez.
3. pneumatikus vetéstechnika:
Minden Solá pneumatikus vetõgép az ismert német Accord- Fase rendszerrel van felszerelve. Ezzel a vetésrendszerrel abszolút a legolcsóbb pneumatikus vetõgépek a magyar piacon.
A függesztett változatok 1200 vagy 1575 literes magtartállyal is felszerelhetõek.
A vontatott változatok 4000 és 5000 literes magtartállyal is felszerelhetõek.
A tökéletes tervezés eredményeként minden Solá vetõgép hátuljára felszerelhetõ egy Perrein márkájú 23 diaméteres gumigyûrûs henger.
RELIGIEUX: Religieux (Franciaország), talajmûvelõ gépek francia tervezõje. Választéka: függ.-vont. magyágykészítõk 3-8 m-es munkaszélességig. Magyarország számára 6-8 méteres munkaszélességig szántóföldi kultivátorok forgalmazása.
GILLES és VERVAET: Gilles (Belgium) és Vervaet (Hollandia) tervezõk termékeivel, a cukorrépa termesztés területén, a Planet Agro a legjelentõsebb és legnagyobb gépkínálatot nyújtja.
Gilles: 6-8-12-18-24-soros mechanikus cukorrépavetõ gépek/6 és 8-soros 2 fázisú betakarító rendszerek önjáró bunkeres felszedõvel.
Vervaet: A holland tervezõ 6 és 9-soros egymenetes cukorrépa-betakarító gépeivel ma az abszolút piacvezetõ Hollandiában- Belgiumban-Angliában-Dániában, pillanatnyilag a francia és spanyol piacon is magas értékesítési eredményeket ér el. A speciális felépítésû alvázkonstrukció páratlan súlyelosztása, azonkívül igen kedvezõ ára teszi a gépet nagyon népszerûvé. A Vervaet másik sikeres tervezete szintén egy háromkerekes önjáró hígtrágyakocsi. A gép a mezõgazdasági felhasználás (fûterületre és termõföldre) mellett, szennyvízcsatornák kiszivattyúzására is használható.
DEZEURE: Dezeure (Belgium), mezõgazdasági jármûvek- pótkocsik tervezõje. Széles skálájú választékával az egyik legnagyobb európai tervezõ. Kvalitatív, nagy termékválasztékát növeli a nagyon kedvezõ ár is. Legismertebb termékei: hígtrágyakocsik, billenõkocsik, szervestrágyakocsik, földdömperek, silózókocsik (zöldtakarmány), – magasrakodók.
IRRIFRANCE: Irrifrance (Franciaország), az öntözõrendszerek (és azok berendezéseinek) három legjelentõsebb kifejlesztõjének egyike a világon. Széles skálán kínál kerti öntözõberendezéseket, valamint mezõgazdasági öntözésekhez alkalmas berendezéseket.
GOOSSENS: Goossens (Belgium), a burgonya-betakarító gépek egyike legöregebb tervezõje Európában. Goossens a megalkotója, a mostani vont.bunkeres betakarító gépeknek.
Választéka: 1 és 2-soros vont.bunkeres betakarító gépek
2-soros átrakószalagos burgonya-betakarító gépek
2-3-4 és 6-soros burgonyaültetõ gépek– „Avance széria”

VERHOEST: Verhoest (Belgium), belga tervezõ az abszolút megoldás a zöldség-betakarító gépekre a kertészvilágban. Termékei: gyökérzöldség/minden gumós zöldség-betakarító gépek/póréhagyma-betakarítók/kelvirág-betakarítók, továbbá egy nagyon erõs konstrukciója a kerekbálázógép. Szembetûnõ a rendkívül jó minõség és alacsony ár.
PLANET BULL: Planet Bull (Belgium), egyedien erõs konstrukciója tette ismertté a tervezõt. A kompakt rakodói és teleszkópos rakodói nagyon egyszerû technológián alapulnak, árban a legalacsonyabb a magyar piacon.
PERREIN: Perrein (Francia), a mezõgazdasági munkagépek francia specialistája.
Egyik legnagyobb választéka: fronttömörítõk-gyûrûs hengerek
Kis gumis gyûrûs henger 230 diaméterben (minden vetõgépre hátul felkapcsolható)
Nagy gumis gyûrûs henger 520 diaméterben (minden vetõgépre elöl, illetve minden boronatípusra hátul felkapcsolható). A tervezõ terméke szintén a mindenki által ismert farmflex tömörítõkerék 520 és 586 diaméterben. Továbbá gabona átrakókocsi spirállal (alkalmazható takarmány, mûtrágyaszállításhoz és átrakáshoz), mobil vetõmagtisztítók és osztályozók, vetõmagcsávázó gépek, pneumatikus vetõgépek (rendkívül ideális hegyes területre és kavicsos földre).
CITO: Cito (Hollandia), a burgonyatermesztés területén prizmázó berendezések, horizontális duo szállítószalagok, és fogadógaratok holland specialistája – esetlegesen felszerelt lehet egy speciális földtisztító rendszerrel, továbbá a raktározást illetõleg egy kamionos felrakodás elõtti elõosztályozó rendszerrel.
DE WAGTERE: De Wagtere (Belgium), Európában a három nevezetes tervezõk egyike, aki alsórakodókat konstruál bulktermékek számára. Konstrukciója jobban ismert, mint a már mindenhol ismert burgonyasiló félpótkocsik. A mezõgazdaság számára speciális konstrukció az alsórakodó silótartály, amely akár egy leendõ mezõgazdasági két/többtengelyes platószekrényes vontatott jármûre is felszerelhetõ. Ezzel a silótartállyal szállítható: burgonya, hagyma, gabona, takarmány, napraforgó, repce, minden répatípus stb.
A silótartály rendkívül alkalmas nagyon alacsony gabonaraktárakban történõ lerakodáshoz, valamint a szállítószalagra történõ közvetlen kirakodáshoz. Ez a rendszer egy abszolút gazdaságos megoldás a magyarországi viszonyok között.
CERMAX: Cermax (Belgium), a tervezõnél mindenfajta szállítószalag a kívánt méretre készített. Termékei: horizontális és vertikális szállítószalagok, faládatöltõk (függesztett mûtrágyaszórók/vetõgép magtartály és burgonyaültetõgép tartály feltöltésére is alkalmasak). A tervezõnél nagy német márkák készíttetik termékeiket, igen kedvezõ árakon.
DE BRUYNE: De Bruyne (Belgium), a burgonya-feldolgozás abszolút feltalálója/tervezõje, valamint majdnem minden osztályozórendszer védjegytulajdonosa.
Osztályozók/mosók/hámozók … széles skálakínálata.
Silók + mérõk (korlátozott raktározás az osztályozás elõtt és után) /csomagolók, valamint a burgonya-feldolgozás teljes gyári berendezései, egészen a mélyhûtött termékekig – pl. hasábburgonya – mindenben specializált a tervezõ.
BASELIER: Baselier (Hollandia), választéka 2-4 és 6-soros bakháttöltögetõk. A talajmaró gép bakháttöltögetõ nélkül is használható. Opcióban kapható hozzá: kések + henger. A Baselier további választéka, 2-4-6-soros szárzúzók.
Jó kapcsolatunk és együttmûködésünk alapján – a nagykereskedelmi hálózattal – a Baselier termékekre, a normál katalógus árak alatt, cégünk 50 %-ig árengedményt ad.
STOPSHOCK: Stopshock (Hollandia), az esésfogók márkájaként ismert.
Az esésfogók ideálisak függesztéshez a billenõkocsikba, gyorsan és egyszerûen összeállíthatóak. A Stopshock egy kiváló termék minimális költségen.

– PR –