MENÜ

Napraforgó adapterek, bálázók a 10 éves Optigép kft-tõl

Oldalszám: 9
2014.07.14.

Az OPTIGÉP Kft. 1993-ban alakult a korábbi mezõgazdasági gépgyártással foglalkozó Békési Gépgyárból.

A napraforgó adapterek gyártása és fejlesztése több évtizedes hagyomány volt az OPTIGÉP Kft. elõdjeinél is. A NAS típusú NAPRAFORGÓ ADAPTEREK eljutottak a világ nagy napraforgó termelõihez, Szibériától az USA-ig. A rezgõasztalos napraforgó adapterek újdonságként hatottak az OPTIGÉP Kft. megalakulásakor is. Folyamatos konstrukciós korszerûsítésekkel a világon nagy megbecsülést vívott ki magának a piacon.

Az OPTIGÉP Kft. az elmúlt 10 év alatt megteremtette egy stabil középvállalat alapjait, 100 fõ létszámmal mûködik. A gyártáshoz szükséges mûszaki feltételek rendelkezésre állnak.

A napraforgó adapteren kívül kiváló minõségben gyárt zöldségtermelés gépeihez BAKHÁTHÚZÓT, FÓLIAFEKTETÕT, BURGONYA SZÁRZÚZÓT. Ezek készülnek két- és négysoros kivitelben. A bakháthúzókat burgonyán kívül a gyökérzöldségek, paprika, és dinnye termelés technológiájában használják.

Az OPTIGÉP KFT átvette a Szolnoki MEZÕGÉP-tõl a KISBÁLÁZÓK gyártását és forgalmazását 2002-tõl. Ennek a típusa: OPTI-BÁL. A HENGERES FIXKAMRÁS BÁLÁZÓ fejlesztését is megkezdte, 2004-tõl tudjuk ezt a felhasználók rendelkezésére bocsájtani. Ennek a típusa: OPTI-ROLL. A bála mérete: átmérõ: 155 cm, bála hossz: 120 cm.

Az OPTIGÉP Kft. jelentõs gyártmányfejlesztést végez a BIOMASSZA energetikai hasznosítására szolgáló berendezések fejlesztésében. Az energiaültetvények (3-4 éves nyár, akác stb.) kivágására és aprítására szolgáló gépet fejleszt, ami ezeket a néhány éves fákat levágja és tüzelésre szolgáló aprítékot készít belõle.

A rostkender betakarítására szolgáló nagy teljesítményû aratógépet fejlesztettünk ki. Most folyik a kendermag betakarítására szolgáló gép fejlesztése. A fejlesztésben együttmûködünk a FVM MGI-vel, a soproni és mosonmagyaróvári egyetemekkel.

Termékeink eladását a nagy termelési rendszerek: IKR, KITE, AXIÁL, KASZ-COOP segíti.

Termékeinket stabil minõség és megbízhatóság jellemzi. Több éve minõségbiztosítási rendszerrel rendelkezünk. Az OPTIGÉP Kft innovációra érzékeny partnere az erdészet és a mezõgazdaság vállalkozóinak.

Az OPTIGÉP Kft. az Ön ötleteit, kívánságait megvalósítja. Egyedi igényeket is teljesítünk.