MENÜ

Tartalomjegyzék

A permetezőgépek választéka A tojótyúk tartástechnológiája I. Az állati eredetű hullák ártalmatlanításának költségtámogatása Malacnevelés elléstől választásig A baromfi salmonellosisa A trichinellózis aktuális problematikája Jugoszláviában Kacsaállományok állategészségügyi technológiája Malacok takarmányozása II. Takarmánygyártás Testtömeg-gyarapodás, takarmányhasznosítás és húsminõség összefüggése a takarmányozási módokkal Tojótyúkok takarmányozása a tojástermelés idõszakában Újabb eredmények az antioxidáns vitaminok hatásairól a baromfitakarmányozásban A BIOMARK AGRO kertészeti ajánlatából. A FITOSEPT már bizonyított A búza levéltrágyázásának fontossága A kukorica gyomirtás és a talajfertőtlenítés összefüggései. Mottó: Ügyeljünk a részletekre! A minőség hagyománya a jövő biztonsága! Agil 100 EC hasznos segítőtárs az egyszikű gyomok irtásában Broilertartás az AGROKOMPLEX C.S. Rt. takarmányaival Egyedülállóan kíméletes LAW gabonaszárítók nagyüzemek és farmok részére egyaránt ! Salmonella mentesítés A Hat-Agro Kft. Salmonella-mentesítési programja A gabonafélék károsítói a vetésfehérítő bogarak A szõlõ károsítók növényvédelmi elõrejelzése Csonthéjasok varasodása Szõlõ gombaölõ szerei Szõlõ peronoszpóra Tankolásonként változtatható gyomirtási technológia lehetőségei A szilvatermesztés jövője, a feldolgozás lehetőségei A szőlőültetvények talajművelése, talajainak szervesanyag- gazdálkodása A zöldégfélék sótűrése és sóérzékenysége Az NPK trágyázás hatása a meggyfák tápelem-ellátottságára és terméshozamára Az öntözés agronómiai alapjai Baktériumok okozta bor-betegségek és hibák Csemegekukorica termelésének támogatása Hajtásválogatás a szőlőben