MENÜ

BOBCAT

Oldalszám: 100
2014.07.30.

A Bobcat gépek magyarországi jelenléte közel 13 évre tekint vissza, ekkor kezdte meg piaci sikertörténetét. Már az elsõ évben 4 %-ról 74%-ra nõtt piaci részesedése egy olyan kis csapat munkája által, akik õszinte elkötelezettséggel és hittel bírnak a Bobcat gyártmányok iránt.

Biztonságos, Odaadó Barát, Csábító, Abszolút Takarékos

A Bobcat termékek hazai képviseletét a 100 %-os magyar tulajdonban lévõ Bomapest Kft. látja el, melynek tevékenységi köre az új gépek eladása mellett kiterjed adapterek, használtgépek értékesítésére és bérbeadására, alkatrészellátásra és szerviz tevékenységre is. A termékek és szolgáltatások népszerûsítésére, ismertségére igen sokat fordító Bomapest Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy piacvezetõ szerepét megtartsa. Évente 3-4 alkalommal építõipari- és mezõgazdasági vásárokon és kiállításokon vesz részt, 8-10 alkalommal hangulatos gépbemutatókat tart, 4-5 alkalommal nagy múltnak és sikernek örvendõ gépkezelõi versenyeket rendez. Legutóbb a debreceni Farmer Expo 2003 elnevezésû kiállításon és a Szent Lõrincz-i Gazdanapokon való megjelenéssel próbált közelebb kerülni a mezõgazdaságban dolgozó potenciális ügyfelekhez, ill. a jó kapcsolatot fenntartani jelenlegi üzleti partnereivel.

Ezen kívül Szerviz- és Finanszírozási programjával is szeretné a gazdákat Bobcat gyártmányok vásárlására ösztönözni, hiszen az Európai Unióhoz való csatlakozás elengedhetetlen feltétele lesz a korszerûtlen és gazdaságtalan gépek modern és nagyhatékonyságú technikai berendezésekre történõ cseréje. Tekintettel a mezõgazdaság gépberuházását szolgáló, egyre csökkenõ mértékû állami támogatására, rendkívül kedvezõ kamattámogatásos hitelkonstrukcióval próbálja meg valamelyest pótolni e hiányt. A Bomapest Kft. éves szinten több alkalommal hirdet meg különbözõ kedvezményes vásárlási lehetõséget, mind az alkatrészekre, mind a gépekre, amit partnereik minden esetben nagy örömmel fogadnak és ki is használnak. A 2003-as évet a Bobcat a mini kotró évének hirdette meg, mely értelmében azon tisztelt vállalkozók, akik idén Bobcat mini kotrógépet vásárolnak, év végén sorsoláson vehetnek részt, ahol a szerencsés visszanyerheti az általa vásárolt gép vételárának 90%-át.

A Bomapest Kft nem titkolt célja az, hogy az ország különbözõ pontján kirendeltségeket létesítsen, szolgáltatásaik körét és színvonalát bõvítse és a növekvõ piaci igényeket maximálisan kielégítse, pl. 2003. július havában megnyitotta új Debrecen-i telephelyét.

A vállalat fontosnak tartja, hogy folytassa a maga módszereivel és eszközeivel vevõorientált üzletpolitikáját és támogassa az EU csatlakozásra való felkészülést, mert ez közös érdek.

Sok sikert kívánunk hozzá !