MENÜ

Contstar Hungary Kft – A GAZDÁK MEZÕGAZDASÁGI GÉPKERESKEDÉSE

Oldalszám:
2014.06.17.

Legtöbbször úgy szoktunk vásárolni, hogy nem igazán ismerjük a céget, amely a termék mögött áll. Mi szeretnénk, ha vásárlóink közelebbrõl megismernének minket, és ha bármilyen mezõgazdasági gépet szeretnének vásárolni, elõször a Contstar Hungary Kft. jusson az eszükbe.

Központunk Budapesten található, innen irányítjuk hat másik telephelyünket az ország különbözõ pontjain (Nyíregyháza, Berettyóújfalu, Békéscsaba, Dunaföldvár, Szabadbattyán, Szolnok). Tervben van még egy telephely megnyitása, hogy Somogy megyében is közelebb kerülhessünk ügyfeleinkhez.

Szolgáltatásaink rendkívül szerteágazóak, foglalkozunk szaktanácsadással, segítünk a hitelügyintézésben, Európai Uniós pályázatok lebonyolításában. Fogadjuk a gépeket szakszervízelésre, ha kell házhoz megyünk. A gépeket vizsgáztatva adjuk át.

Célunk többek között, hogy az erõ- és munkagép-értékesítésben, szervizben olyan kiszolgálást nyújtsunk, hogy  ügyfeleink a legteljesebb mértékben meg legyenek elégedve és legközelebb is nálunk vásároljanak. Hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk partnereinkkel és vevõinkkel, ezt versenyképes árak és minõségi termékek felkínálásával, illetve színvonalas szolgáltatásnyújtással kívánjuk megvalósítani.

Cégünk tevékenységi köre magába foglalja az új mezõgazdasági traktorokat és munkagépeket, azok alkatrészeit, valamint gumiabroncsok importálását és kiskereskedelmi forgalmazását. Az alábbiakban ismertetjük erõgéppalettánkat és munkagép kínálatunkat:

 

ERÕGÉPPALETTÁNK:

Deutz-Fahr német traktorok 60–265 LE-ig, ültetvényre és szántóföldre, többféle opciós lehetõséggel. Kínálunk még Deutz Fahr munkagépeket teljes választékban.                                 

Pronar lengyel traktorok 32–130 LE-ig, a traktorcsalád alapját az MTZ motorja, váltója és hídjai képezik. Erre a bázisra új kabint, hidraulika- és elektromos rendszert építettek a lengyel mérnökök nyugati színvonalon.

Belarusz MTZ 30–130 LE-ig a magyar gazdaságokban több évtizede használt traktorcsalád. Turbós és szívómotoros változatban is, egyenes híddal, erõsített alvázzal szerelve.

AGT szlovén  kistraktor 30–50 LE-ig gyümölcsösbe és kommunális célokra ajánlott. Fülkés és fülke nélküli változatban is, összkerék meghajtású, elsõkerék kormányzású vagy törzscsuklós kivitelben, kapcsolható munkagépekkel együtt is kínáljuk.

 

ÍZELÍTÕ MUNKAGÉPKÍNÁLATUNKBÓL:

Vetõgépek: kukorica- és gabona-vetõgépek, csúszó- illetve tárcsás csoroszlyával, 25 - 33 soros változatban, hektárszámlálóval, vetésellenõrzõ monitorral (Famarol, Aba Europa, Sfoggia).

Bálázók: hengeres- és kockabálázók, madzagos vagy hálós kötözéssel, központi olajzással, bálacsúszdával, hektárszámlálóval (Famarol kockabálázó, Deutz Fahr hengeres bálázók).

Permetezõk: szántóföldi- és axiál típusú, vontatott illetve függesztett változatban, 200 – 2000 l-ig, üvegszálas vagy mûanyag tartállyal, horganyzott fémszerkezettel, mechanikus vagy hidraulikus felszereltségben is többféle keretválasztékkal (Oma, Farmgép gyártmányok 3000 l –es kivitelig).

Pótkocsik: egy- és kéttengelyes típusok, 2 – 18 t-ig terjedõ teherbírással, tandem változatban is, három oldalra billenthetõ, magasítóval szerelhetõ (Magyarországon a kategóriájában legolcsóbb pótkocsik, Pronar gyártmányok). 

Munkagépek esetében a hazai mezõgépgyártás összes termékén túl több minõségi, listavezetõ nyugati cég termékei szerepelnek kínálatunkban.

 

Kérjék árajánlatunkat, szaktanácsunkat, kedvezõ finanszírozási csomagjainkat beruházási céljaik megvalósításához!