MENÜ

Zsúfolásig megtelt a Fedett Lovarda!

Oldalszám: 56
2014.06.17.

A Bábolna Takarmányipari Kft. – az elmúlt évek hagyományaihoz hûen – az idén is színvonalas fogadáson látta vendégül partnereit. A rendezvényt a Bábolnai Gazdanapok keretében szeptember 9-én tartották az impozáns Fedett Lovardában.

Marczali Gábor ügyvezetõ igazgató elõadásában értékelte a cég eddigi eredményeit, bemutatta a legújabb fejlesztéseket. Kiemelte, hogy minden termékük megfelel az uniós és a hazai elõírásoknak is. Minden egyes üzemükben a legmagasabb szintû minõségbiztosítási, ill. környezetirányítási rendszer mûködik. A Bábolna Takarmányipari Kft. népszerû szolgáltatásaival is partnerei rendelkezésére áll, amelyek közül különösen kedvelt a receptúrakészítés, a szaktanácsadói hálózat, ill. az igény szerinti laboratóriumi vizsgálat. Ez utóbbi keretében komplett mikrobiológiai vizsgálatokat, fehérjébõl GMO-meghatározást, valamint maradékanyag-mérést végeznek.

Dr. Popp József, az Agrárgazdasági Kutató és Informatikai Intézet kutatási igazgatója a mezõgazdaság, ezen belül kiemelten az állattenyésztés tendenciáiról beszélt, s ennek során a hazai állattenyésztés helyzetét vetette össze az EU-ban és világszerte az ágazatban zajló folyamatokkal.

Az elõadások után Marczali Gábor, a Bábolna Takarmányipari Kft. megbecsülése jeleként emlékplaketteket adott át a partnereknek.

A márkaképviselõk közül a legnagyobb forgalom eléréséért a Nutramix Bt., a legnagyobb forgalomnövekedésért pedig Ónodi János vehette át az elismerõ díjat. Kiváló termelési eredményeiért díjat kapott: a Drávaszabolcsi Mg. Rt., az F. és SZ. Bt. (Zalaegerszeg), a Nagyhegyesi Állattenyésztõ Kft., a Big Pulykafarmok Szövetkezet (Söpte), a Körös 2000 Kft. (Szeghalom), a Középtiszai Mg. Rt. (Kunhegyes). Életmûdíjat adományoztak Mészáros Endrének, a Bakonyaljai Mg. Szövetkezet elnökének, ill. Dr. Erõss Jenõnek, az ikervári Rábamenti Gazdaszövetkezet elnökének. Szomorú aktualitása is volt a megemlékezéseknek, hiszen a cég két, több évtizedes sikeres kapcsolattal rendelkezõ partnere hunyt el ebben az évben. Posztumusz díjat kapott Fitos István, aki a Nyõgéri Szövetkezet elnöke, ill. Sörös Lajos, aki a soltvadkerti Szupi-Táp Kft. ügyvezetõ igazgatója volt.

A kft. örömmel vette tudomásul, hogy partnerei fontosnak tartják a vevõtalálkozókon való megjelenést. A jövõ évben reményeik szerint újra ilyen széles körben találkozhatnak majd.

2942 Nagyigmánd, Pf.: 16
Tel./fax: 34/557-000, 34/557-015
e-mail: [email protected]
www.babolnatakarmany