MENÜ

Komplett program a vetéstõl a betakarításig

Oldalszám: 27
2014.06.19.

A Raiffeisen Agrárház Kft. alapvetõ célkitûzése, hogy partnereit segítse a piacra jutásban, ami azt jelenti, hogy partnerei a céljaikat maradéktalanul megvalósíthassák, minõségi terméket gazdaságosan állíthassanak elõ.

Felhasználja és kihasználja az anyavállalatok nemzetközi tapasztalatát, de figyelembe veszi a hazai sajátságokat és termelési tapasztalatokat. Felkészült szakembergárdája a termeléshez szaktanácsadást nyújt, piaci információval látja el partnereit és táblára adaptált technológiával segíti a termelést. Integrátorként támogatja a termelés finanszírozását, költségcsökkentõ és környezetkímélõ technikával és technológiával. Minden esetben a termelés céljainak és partnerei érdekeinek megfelelõ megoldást tud ajánlani. Az általánosan ismert lehetõségek mellett a vállalat egyedi finanszírozási konstrukciók megoldásához is segítséget nyújt.
Az Európai Unió agrárpolitikája egyfajta biztonságot nyújt a termelõnek, de nem feladata a minõségi termelés honorálása. Ezt meghagyta a szabad piacnak.

A termelõ szabadon dönthet, hogy a lehetõségei figyelembevételével egy kisebb ráfordítás mellett a garantált árbevételt preferálja, vagy többlet ráfordítással és gondossággal megadja magának a lehetõséget, hogy olyan terméket állítson elõ, mely a szabad piacon is megállja a helyét és többlet árbevételt realizál.

A Raiffeisen Agrárház Kft. segíti a minõségi termelést, melynek biológiai alapjait a vetõmag adja, a gazdaságosságot a technikai színvonal alapvetõen meghatározza, a biztonsághoz elengedhetetlen a megfelelõ mûtrágya, növényvédõ szer. A Raiffeisen Agrárház Kft. a legjobb tudása, piacismerete és nem utolsósorban a tulajdonosok – a német BayWa és az osztrák RWA – sok évi tapasztalata alapján ajánlja azokat a vetõmagfajtákat, hibrideket, melyek megadják partnereinek azt a lehetõséget, hogy minõséget állítsanak elõ és a Raiffeisen Agrárháznak pedig azt, hogy ezt a nemzetközi piacra vigye.
A Raiffeisen Agrárház Kft. azt vallja, hogy ma már nem elég az, hogy jó termékeket kínáljon. A gazdaságosság, a biztonságos mûködés és a szerviz az ami, döntõen meghatározza a beruházásokat. Erre épít a továbbiakban a vállalat azzal, hogy szakmai hátteret, az általa forgalmazott gépekre szervizszolgáltatást és eredeti gyári alkatrészellátást biztosít magas színvonalon. A magas technikai színvonalat az Európa vezetõ gépgyártóival hosszú évek óta fentartott üzleti kapcsolat, a kiváló alkatrészellátás és szerviztevékenysége garantálja.

Európa nagy mezõgazdasági országai – Franciaország, Németország, Anglia – az Unió teljes agrár mennyiségi igényének jelentõs részét állítják elõ, magas színvonalon, magas termésátlagokkal kalkulálva, így a közös piacunkra átlag termékkel csak nyomott kondíciók mellett lehet bejutni.
Ezzel szemben Magyarország termõhelyi adottságai, termelési tapasztalatai alapján az extra minõség elõállításával  biztos szereplõje lehet a nemzetközi piacnak. Bár az évjárat hatását a Raiffeisen Agrárház sem tudja kiszûrni, de tapasztalata, nemzetközi szervezete és kapcsolatai lehetõvé teszik, hogy mindenkor a termelõ számára a legoptimálisabb lehetõséget tudja felajánlani.

– Az Ön szakmai partnere
Székesfehérvár, Takarodó út 2. Tel: 22/ 534-401, Nagykanizsa/Sormás, tel.: 30/4917-298, Hegyfalu, tel.: 30/9279-843,
Szekszárd, Páskum u. 2. Tel: 74/ 418-811, Ikrény-Lesvár, tel.: 96/741-054, Hatvan tel.: 37/541-470

A Raiffeisen Agrárház, a Lemken-gépek legnagyobb hazai forgalmazója,
most verhetetlen ajánlatot kínál Önnek az õszi szezonra:
Vari-Opal 9  4 vasú váltvaforgató eke  3 275 000 Ft*
EuroDiamant 10  7 vasú váltva forgató eke:  5 956 000 Ft*
Kompaktor K600 A magágykészítõ:  5 816 000 Ft*
* netto ár és 255 Ft/euro árfolyamon számolva
Kedvezõ hitel és lízing, terményfizetés vagy -termeltetés és elõfinanszírozás!