MENÜ

Pr

Szakfolyóirat > 2004/9 > Pr Tojóhibrid tojó SHAVER

A kézben tartott minõség

A Bóly Rt. jogelõdei Bárban, 1946. május 28-án határozták el, hogy baromfitenyésztéssel kívánnak foglalkozni. Bár Község Földigénylõ Bizottsága minta baromfitelep létesítésére adott be kérelmet az Országos Földbirtokrendezõ Tanácsnak.

Szakfolyóirat > 2004/9 > Pr Támogatás termelők gazdaságok

Az idõ pénz!

A mezõgazdasági termelést figyelembe véve talán sosem volt olyan fontos ez az elcsépelt frázisnak hangzó kijelentés, mint napjainkban. Az amúgy is felgyorsult világunk már korábban is azonnali reagálást kívánt a gazdálkodóktól, de az uniós csatlakozási folyamatok még inkább megkövetelik az árutermelõktõl a tudatos, elõre megtervezett gazdasági döntéseket.

Szakfolyóirat > 2004/9 > Pr telep vállalkozás Eurokomform

Eurokomform telepet akartan létrehozni - Cserveni úr mintagazdasága - Nagy szakmaszeretet, akarat és kitartás kell a gazdálkodáshoz…

Az aratási szezon kellõs közepén sok-sok telefon egyeztetés után végre sikerült személyesen is találkoznunk Cserveni Csaba úrral az UTÓD-AGRO KFT ügyvezetõjével. Szigetvári szárító és tároló telepén két munka között fogad minket, tehát sietve beszélgettünk. Elõször a szakmai múltjáról szólt:

Szakfolyóirat > 2004/9 > Pr kert Firestone gumilemez

FIRESTONE gyátmányú PNDLNR márkajelzett EPDM gumilemez kert- és dísztóépítési, illetve professzionális agrogazdasági felhasználásra

Alkalmazható: • Vízgyûjtõ/tározó, halas-, öntözõvíz és dísztavak (természetes bio fürdõtavak, golfpályatavak), továbbá mesterséges öntözõ-csatornák létesítésére. • Gátak, silók, növényi hulladék és hígtrágyalé-, illetve hulladékvíz-tározók kialakítására. • Beton medencék/teknõk utólagos szigetelésére, valamint hulladéktározók környezetbarát és idõtálló befedésére is.

Szakfolyóirat > 2004/9 > Pr Horsch Kultivátor Terrano

HORSCH Terrano FG és FX szántóföldi kultivátorok. Hatékony lazítási technika nagy alkalmazási spektrummal

HORSCH Terrano kultivátor, különféle kapákkal felszerelve a talaj sekély vagy mélymûvelésre szolgálnak Alkalmazható mind a sík és teljes felületû tarlómûveléshez, mind pedig az intenzív lazításhoz és a szármaradványok bekeveréséhez, 30 cm-es mélységig. Így hoz létre a Terrano kész magágyat egy munkamenetben.