MENÜ

AXIÁL siker az OMÉK-on és azon túl

Oldalszám: 28
2014.05.28.

Ismét bebizonyosodott, hogy a kiállításokon való részvétel fontos, hatékonyan befolyásolja a keresletet, hiszen folyamatos érdeklõdés mutatkozik az Axiál Kft. új termékei, az 500-as és 600-as sorozatú Claas traktorok iránt.

Az pedig csak növelheti a sikeres cég hírnevét, hogy az általuk forgalmazott Fendt traktor Auto-Guide automatikus kormányzású párhuzamvezetõ rendszerével elnyerték a rangos kiállításon a mezõgazdasági gépészet kategória I. díját.
Nemrég zárta kapuit az OMÉK, de azóta sem telik eseménytelenül az Axiál élete. A kiállítás jótékonyan hatott mezõgazdasági teleszkópos rakodógép forgalmukra is, s lapunk megjelenésének idejére már gazdára talált a 600. Manitou is. Új és  használt mezõgazdasági és építõipari gépeik iránt egyaránt folyamatos az érdeklõdés, amihez természetesen hozzájárul az is, hogy magas színvonalat képvisel a kapcsolódó alkatrész ellátás és a háttérszolgáltatás.
Az év harmadik negyedének közeledõ lezárása kedvezõ eredményeket sejtet, hiszen látszik, hogy a tavaly év végi 22 milliárd forintos nettó árbevételt már elérték. Ez az eredmény az ezévben kialakított gépfinanszírozási konstrukciójuknak, az AXIÁL Financial Service bevezetésének is köszönhetõ, hiszen a gépeladást és a finanszírozást magába foglaló komplex szolgáltatás gyorsabb ügyintézéssel jár együtt. A gépvásárlásokat különbözõ akciókkal is segítik. Ennek megfelelõen az ár 25%-ának befizetése után svájci frank alapú hitelt 1,99%-os kamattal tudnak nyújtani. A hitelek futamideje – géptípustól függõen – 3 és 6 év között változik. Õszi akciójukkal a SULKY gépek vásárlását segítik.
Jövõre immár negyedik alkalommal rendezik meg az egyre népszerûbb AXIÁL Szakmai Napokat, ahol az érdeklõdõk a teljes termékválasztékkal, ill. szolgáltatások körével ismerkedhetnek meg. A már hagyományosnak tekinthetõ állógép bemutatók és alkatrész kiállítás mellett játékárusítással, illetve színvonalas vendéglátással várják a látogatókat. A tavalyi nagysikerû mûsoros gép-show-t naponta két alkalommal rendezik majd meg, s újdonságként üdvözölhetjük a külön erre a célra kialakított tesztpályán a gépek kipróbálásának lehetõségét is. Programjaikat úgy tervezik, hogy a speciális akciók, nyereményjátékok, egyéb meglepetések minden korosztály számára élvezetes és hasznos idõtöltésül szolgáljanak.
Érdemes tehát már most feljegyezni az ígéretes szakmai program idõpontját és helyszínét: 2006. március 16–18., Lajosmizse, Gerébi Kúria.