MENÜ

„Közép-Kelet-Európa kereskedelmi kapuja”

Oldalszám: 40
2014.05.27.

A címben szereplõ mottót választották a szervezõk a jövõ évi, XIII. Alföldi Állattenyésztési Napok és a vele egy idõben megrendezendõ
II. Mezõgazda Expo szlogenjéül.

Nem kisebb célt tûztek maguk elé, mint hogy a kiállítás-páros Magyarország legjobb szakkiállítása legyen, ahol a szakma képviselõi mindent megtalálnak és ahol „üzleti eredménnyel jár kiállítani”. Terveik szerint Szlovákia vendégországként mutatkozik majd be a nívós találkozón.

A nagyszabású elképzelés alapjául szolgál, hogy az ezévi kiállítás visszajelzései szerint az Alföldi Állattenyésztési Napok és társkiállítása, a Mezõgazda Expo Növénytermesztési és Kertészeti Szakkiállítás a szakma legkoncentráltabb, legszínvonalasabb és legjelentõsebb rendezvénye.

A 2006. évi kiállítást április 28–30. között rendezik meg, a korábbihoz képest mintegy 5000 m2-rel megnövelt területen, amivel a látogatók és a kiállítók jobb kiszolgálását kívánják szolgálni. Így például a kiállítók részére új mosogatókonyhát létesítenek és a gépkiállító terület vízelvezetésének legmegfelelõbb megoldásán is dolgoznak. A szervezõk célja, hogy Hódmezõvásárhely a mezõgazdasági szakma fõvárosává váljon a közép-kelet-európai térségben.