MENÜ

Egységes globális vállalkozásként mûködik tovább

Oldalszám: 7
2014.05.27.

Annak érdekében, hogy erõs és egységes megjelenést biztosítson magának a világpiacon, az Arysta LifeScience minden régióban egyetlen név alatt, egységes vállalatként folytatja tevékenységét.

Az Arysta LifeScience ma két területen, a növényvédelem és az élettudományok terén is sokszínû üzleti portfólióval rendelkezik.

Az Arysta LifeScience növényvédelmi üzletága aktívan részt vesz növényvédelmi vegyszerek és mûtrágyák kifejlesztésében, regisztrálásában, gyártásában, marketingjében, forgalmazásában és eladásában is.

Ez a divízió irányítja a globális portfóliót, amelyben különösen nagy szerepet töltenek be a speciális növényvédelmi megoldások. A portfólió alapját a vállalat saját tulajdonát képezõ, illetve az „off-patent” és harmadik fél, fõleg japán agrokémiai vállalatok birtokában lévõ termékek képezik.

Az Arysta LifeScience magyarországi leányvállalata az Arysta Agro Magyarország Kft. is egységes név – Arysta LifeScience Magyarország Kft. – alatt folytatja immár több, mint 16 éves mûködését.Salamon György

1-335-2100