MENÜ

Pr

Szakfolyóirat > 2005/4 > Pr Takarmány piac Környe-Trade Kft.

A név kötelez… A Környe-Trade Kft. bemutatkozik

A magyar mezõgazdaságban és takarmánygyártásban dolgozók számára a Környe név egy nagy hagyományokkal rendelkezõ, már a 1960-as évek közepétõl premixet és keveréktakarmányt gyártó vállalatot idéz, amely jó minõségû termékeivel, vevõcentrikus üzletpolitikájával, sajátos, közvetlen „partnerbarát” stílusával, kiváló szakmai hátterével a magyar takarmánygyártás meghatározó tényezõjévé vált.

Szakfolyóirat > 2005/4 > Pr zöld közterület

Otthon a zöldben

Akinek családi háza van, pihenõ- vagy hobbikertje, gyeppel borított pályán sportol, szeret kikapcsolódás, rekreációs tevékenység közben a „zöldben lenni”, annak megakad a szeme egy tökéletesen ápolt, egyenletesen nyírt és karbantartott pázsit láttán.

Szakfolyóirat > 2005/4 > Pr termények szemes termények feltárás

Szemes termények feltárása roppantásos technológiával, nagy nedvességtartalom mellett

Napjainkban kiemelkedõ fontosságú, hogy olyan takarmányozási technológiákat alkalmazzunk, amelyek egyrészt megfelelnek a szigorúbb takarmány-minõségbiztosítási, állathigiéniai és környezetterhelési elõírásoknak, másrészt a költségek csökkentése mellett magasabb értékû takarmányt biztosítanak az állatok számára.

Szakfolyóirat > 2005/4 > Pr Vetőgép gépek gazdaságok

Technológiafejlesztési eredményeink

Bizonyára sokan tudják, hogy az EURO-ÖKO FARM PROJEKT keretei között már az 1998. évben megkezdõdtek a technológiafejlesztési és adaptációs folyamatok annak érdekében, hogy a Nyugat-Európában sikeres, talajvédõ hatású mûvelési rendszerek magyarországi bevezetése minél eredményesebb legyen.