MENÜ

A név kötelez… A Környe-Trade Kft. bemutatkozik

Oldalszám: 113
Dr. Szepesi Csaba 2014.06.06.

A magyar mezõgazdaságban és takarmánygyártásban dolgozók számára a Környe név egy nagy hagyományokkal rendelkezõ, már a 1960-as évek közepétõl premixet és keveréktakarmányt gyártó vállalatot idéz, amely jó minõségû termékeivel, vevõcentrikus üzletpolitikájával, sajátos, közvetlen „partnerbarát” stílusával, kiváló szakmai hátterével a magyar takarmánygyártás meghatározó tényezõjévé vált.

Keveréktakarmány-gyártó üzletágát, az állami tulajdonban mûködõ Környei Mezõgazdasági Kombinátot, az elsõ magánosítást követõen Környe Takarmány Rt. néven ismerhették a termelõk és a takarmánypiac szereplõi.

A „második privatizációt” egy multinacionális holland cég jelentette, amely után a Hendrix Környe néven mûködött a vállalat és mûködik ma is, igaz más néven és jelentõsen megváltozott személyi állománnyal.

A Környe-Trade Kft.-t 2004. 07. 27-én jegyezték be a cégbíróságon mint takarmányalapanyag-kereskedelemmel, premix- és keveréktakarmány-gyártással foglalkozó vállalkozást.

A magyar tulajdonban lévõ Kft. eltökélt szándéka a KÖRNYE névnek a hazai takarmány-piacon való fenntartása, a környeiek régi sikereit eredményezõ erények újbóli használatával.

Garanciát jelent erre a Környe-Trade Kft.-ben dolgozók több évtizedes takarmányos tapasztalata.

Debera Erzsébet, Németh Balázs, Magyar Zoltán, Nagy Szilveszter, Dr.  Szepesi Csaba neve talán ismerõsen cseng sok olvasó számára, hiszen mindannyian hosszú éveket dolgoztunk a környei takarmánygyártásban.

A Környe-Trade Kft. alapvetõ üzletpolitikája a vevõ teljes körû kiszolgálása. Kollegáink napi rendszerességgel informálják vevõiket az aktuális alapanyagárakról és a várható tendenciákról, lehetõséget biztosítva a kedvezõ árfekvésû fehérjehordozók beszerzéséhez.

Az érvényben lévõ nagy mennyiségû szemesterményre (kukorica, búza, tritikálé) vonatkozó szerzõdéseink miatt folyamatosan vásárolunk gabonát, így kölcsönös üzleti kapcsolat kialakítására van lehetõségünk partnereinkkel.

A kiváló minõségû premixeinkkel biztos alapot nyújtunk egy eredményes állattartáshoz, de elengedhetetlennek érezzük a rendszeres kapcsolattartást a vevõinkkel, beleértve többek között a takarmányozási szaktanácsadást, gyártó receptek optimalizálását, állatorvosi szaktanácsadást és a szükség szerinti laborvizsgálatokat is.

Teljes mértékben tisztában vagyunk a mai mezõgazdaság helyzetével és lehetõségeivel, ezért árainkat is ehhez a nehéz helyzethez alakítottuk ki.

Ezt lehetõvé teszi számunkra a viszonylag alacsony általános költségünk, tekintettel a kis létszámú stábunkra.

Bízunk abban, hogy kitartó és következetes munkákkal megtartjuk jelenlegi vevõinket és megtaláljuk az utat leendõ partnereinkhez is.