MENÜ

A Fliegl-csoport ajánlja szerves és hígtrágya kijuttatására

Oldalszám: 32
2014.05.29.

Fliegl ASW-letolókocsi nagyteljesítményû trágyaszóró adapterrel.
A fokozódó környezetkímélés megkívánja, egyrészt a növénytermesztés szemszögébõl, valamint gazdasági vonatkozásban, másrészrõl a szórástechnika oldaláról, hogy egyenletes és talajkímélõ kijuttatást tegyünk lehetõvé a mezõgazdasági hasznosítású területeken, különbözõ szórható anyagoknál.

  • Minden szórható anyagra rugalmasan alkalmazható, pl. marha- és baromfitrágyához, hordalék- és/vagy derítõiszaphoz, komposzthoz vagy mészhez.
  • Pontosan adagolható és állítható kiszórás
  • Egy targoncával a trágyaszóró szerkezet 10 percen belül egyszerûen leszerelhetõ
  • Profi szóró adapter, szórásszélessége kb. 12–16 m (kardán fordulat függvényében)
  • Profi szóró adapter zárt kiegészítõ hátfallal (pl. mésziszap) szórásszélesség kb. 22 m
  • Megfelelõ abroncsválasztás esetén kis teljesítményû traktorral is, biztonsággal üzemeltethetõ.
  • Egyik felhasználónk 9 nap alatt 4000 tonna trágyát szórt ki egyetlen ASW-jével, ami bizonyítja kiemelkedõ teljesítményét, gazdaságosságát.


Fliegl-tartálykocsi földközeli csigás hígtrágya kijuttató egységgel
– Szériában magas felszereltséggel, a problémamentes hígtrágya szállításhoz!
A Fliegl kínálatában szereplõ, szippantós tartálykocsikkal, a hígtrágya szállítását és kijuttatását rugalmasan, gazdaságosan oldhatjuk meg. A választék széles 3–25 m3-ig, így mindenféle erõgéphez optimális tartálynagyság rendelhetõ. Ha csak a fõbb típusokat nézzük akkor is kb. 60 különbözõ tartálykocsi és hozzá kb. 20 terítõegység áll vevõink rendelkezésére. Ekkora kínálatból pedig, pontosan, az igényeinek megfelelõ kocsit talál, a mezõgazdasági termelõtõl a professzionális nagyüzemig mindenki. A Fliegl-nél széria a kívül-belül horganyzott tartály, 6”-os csatlakozások, 8000 l/perc teljesítményû kompresszor (5 m3-tõl a szippantós kocsiknál), hogy csak néhány fontosabb jellemzõt említsünk, amelyek a teljesítményt befolyásolják.
A felszereltség gondos megválasztásával, pedig speciális feladatokra is alkalmassá tehetjük tartálykocsinkat. Pl. a saválló belsõ festés, a belsõ keverõ, a különbözõ kijuttató egységek mind a kocsi felhasználási körét bõvíti. A nehéz terepviszonyok között szélesebb kerekekkel, eltolható tengelyekkel tehetjük könnyebbé a munkavégzést. A hígtrágya-kijuttatás eszközeiben, Magyarországon a Fliegl rendelkezik a legszélesebb kínálattal.
Ha önnek probléma a hígtrágya szállítása, kijuttatása, keressen minket, megoldás A Fliegl-nél van!