MENÜ

A Környe-Trade Kft. bemutatkozik - A név kötelez…

Oldalszám: 111
Dr. Szepesi Csaba 2014.05.29.

A magyar mezõgazdaságban és takarmánygyártásban dolgozók számára a Környe név egy nagy hagyományokkal rendelkezõ, már az 1960-as évek közepétõl premixet és keveréktakarmányt gyártó vállalatot idéz, amely jó minõségû termékeivel, vevõcentrikus üzletpolitikájával, sajátos, közvetlen „partnerbarát” stílusával, kiváló szakmai hátterével a magyar takarmánygyártás meghatározó tényezõjévé vált.

Keveréktakarmány-gyártó üzletágát, az állami tulajdonban mûködõ Környei Mezõgazdasági Kombinátot, az elsõ magánosítást követõen Környe Takarmány Rt. néven ismerhették a termelõk és a takarmánypiac szereplõi.
A „második privatizációt” egy multinacionális holland cég jelentette, amely után a Hendrix Környe néven mûködött a vállalat és mûködik ma is, igaz más néven és jelentõsen megváltozott személyi állománnyal.
A Környe-Trade Kft.-t 2004. 07. 27-én jegyezték be a cégbíróságon mint takarmányalapanyag-kereskedelemmel, premix- és keveréktakarmány-gyártással foglalkozó vállalkozást.
A magyar tulajdonban lévõ kft. eltökélt szándéka a KÖRNYE névnek a hazai takarmánypiacon való fenntartása, a környeiek régi sikereit eredményezõ erények újbóli használatával.
Garanciát jelent erre a Környe-Trade Kft.-ben dolgozók több évtizedes takarmányos tapasztalata.
Debera Erzsébet, Németh Balázs, Magyar Zoltán, Nagy Szilveszter,
Dr. Szepesi Csaba neve talán ismerõsen cseng sok olvasó számára, hiszen mindannyian hosszú éveket dolgoztunk a környei takarmánygyártásban.
A Környe-Trade Kft. alapvetõ üzletpolitikája a vevõ teljes körû kiszolgálása. Kollegáink napi rendszerességgel informálják vevõiket az aktuális alapanyagárakról és a várható tendenciákról, lehetõséget biztosítva a kedvezõ árfekvésû fehérjehordozók beszerzéséhez.
Az érvényben lévõ nagy mennyiségû szemesterményre (kukorica, búza, tritikálé) vonatkozó szerzõdéseink miatt folyamatosan vásárolunk gabonát, így kölcsönös üzleti kapcsolat kialakítására van lehetõségünk partnereinkkel.
A kiváló minõségû premixeinkkel biztos alapot nyújtunk egy eredményes állattartáshoz, de elengedhetetlennek érezzük a rendszeres kapcsolattartást a vevõinkkel, beleértve többek között a takarmányozási szaktanácsadást, gyártó receptek optimalizálását, állatorvosi szaktanácsadást és a szükség szerinti laborvizsgálatokat is.
Teljes mértékben tisztában vagyunk a mai mezõgazdaság helyzetével és lehetõségeivel, ezért árainkat is ehhez a nehéz helyzethez alakítottuk ki.
Ezt lehetõvé teszi számunkra a viszonylag alacsony általános költségünk, tekintettel a kis létszámú stábunkra.
Bízunk abban, hogy kitartó és következetes munkákkal megtartjuk jelenlegi vevõinket és megtaláljuk az utat leendõ partnereinkhez is.