MENÜ

A megbízható integrátor

Oldalszám: 49
2014.05.26.

A Raiffeisen Agrárház alapvetõ célkitûzése, hogy partnereit segítse a piacra jutásban, ami azt jelenti, hogy termelõi a céljaikat maradéktalanul megvalósíthassák, és minõségi termékeiket gazdaságosan állíthassák elõ. Felhasználja és kihasználja az anyavállalatok nemzetközi tapasztalatát, de figyelembe veszi a hazai sajátosságokat és termelési tapasztalatokat. Felkészült szakembergárdája a termeléshez szaktanácsadást nyújt, piaci információval látja el partnereit és táblára adaptált technológiával segíti a termelést. Integrátorként fõ feladata a termelés finanszírozása, költségcsökkentõ és környezetkímélõ termelései technológia alkalmazásával. A Raiffeisen minden esetben a termelés céljainak és partnerei érdekeinek megfelelõ megoldást tud ajánlani.

A mezõgazdasági termelõk legnagyobb része tõkehiánnyal és likviditási problémával küzd. Nagy hangsúlyt helyez vállalatunk arra, hogy szállítóit és partnereit maradéktalanul kiszolgálja, a megkapott áru ellenértékét határidõre maradéktalanul kifizesse. Így történt és történik ez idén is, hiszen tudjuk, hogy a termény átvétele utáni 7–14 napon belüli kifizetés termelõpartnereink számára igen fontos és egyúttal erõsíti partnereinknek a Raiffeisen Agrárházba vetett bizalmát is. Ugyanilyen kényesen ügyelünk termelõeszköz-gyártóink számláinak idõbeni rendezésére, mely a velük meglévõ jó kapcsolatainknak az alapja. Nálunk minden partner határidõre hozzájutott a pénzéhez! 

A gépüzletág termékei olyan energiatakarékos és jövõbemutató technikát képviselnek, amelyek a termelési költségek, valamint az élõmunka-felhasználás csökkentésével a legszélsõségesebb munkakörülmények között is megállják a helyüket – mindezt vevõink legnagyobb megelégedettségére. Massey Ferguson, Horsch, vagy Lemken csak néhány a Raiffeisen Agrárház által forgalmazott mezõgazdasági gépek közül. A vállalat vallja, hogy ma már nem elég az, hogy jó termékeket kínáljon, hiszen a gazdaságosság, a biztonságos mûködés és a szerviz az, ami döntõen meghatározza a beruházásokat. A gyártók hathatós támogatásával az Agrárház szakmai hátteret kínál az általa forgalmazott gépekre. Kompetens szervizszolgáltatást, valamint magas színvonalon biztosít eredeti gyári alkatrészeket.

Ügyes finanszírozás, ami megtérül! Az általánosan ismert lehetõségek mellett a vállalat egyedi finanszírozási konstrukciók megoldásához is segítséget nyújt. Individuális finanszírozási ötletek és attraktív konstrukciók széles palettájából valamennyi beruházó és termelõ megtalálja a számára legjobb, egyénre szabott konstrukciót. A Raiffeisen Agrárháznál több megoldás kínálkozik azoknak a vásárlóknak is, akik nem rendelkeznek elegendõ mozgótõkével – lízing és hitelfinanszírozás, vagy akár a gépbérlet.

Kérjen részletes információt munkatársainktól, akik készséggel állnak az Önök rendelkezésére 2006-ban is.

Információ a 06-22/534-401, 06-30/205-1431, vagy 30/205-1461 telefonszámon.

Az Ön szakmai partnere