MENÜ

Párhuzamos navigálás, sorvezetés

Oldalszám:
2014.05.16.

A tavaszi munkák idején hasznos segítség, hogy a területen pontos nyomvonalkövetést lehessen végezni, azaz hogy minél kisebb átfedéssel dolgozzunk.

Ez azt jelenti, hogy talajmegmunkálásnál, mûtrágyázásnál, növényvédelem esetén a munkaszélesség határán nem mindig jól láthatóak a különbözõ jelölõk (tárcsa, hab…): pl. poros idõben, vagy sötétben. Ennek következménye, hogy a traktoros csak átfedéssel tud dolgozni.

Ezt a felesleges kijuttatást, dízel felhasználást, idõt tudjuk az OUTBACK’S nevû párhuzamos sorvezetõvel megtakarítani. A készülék már átlagos felhasználással mintegy 400 ha-on egy év alatt megtérülõ beruházás!

A készülék GPS segítségével tud pontosan párhuzamosan haladni a beállított munkaszélességgel, természetesen görbe nyomvonalon is!

Nincs havi elõfizetése, rendkívül könnyen kezelhetõ és az egész felszerelése a traktorra mindössze 5 percet vesz igénybe.

Ahhoz hogy a készülékkel nagyon pontosan (7,5 cm) lehessen haladni egy automatikus kormányzás is segítségére lehet, mely bármely traktorba könnyedén beszerelhetõ és szervesen illeszkedik a sorvezetõ készülékhez.

Jelenleg a készlet erejéig akciósan megvásárolható 790 000 Ft + áfa-ért!

Agrárin Kft.
8646 Balatonfenyves, Kossuth u. 60/1
Tel./fax: 85/460-735
e-mail: [email protected]
www.agrarin.hu címeken.