MENÜ

Új Alkatrész - Logisztikai Központ

Oldalszám: 39
2014.04.30.

Az AXIÁL-osok régi álma vált valóra 2006 május 2-án, amikor is elkezdõdött a Regionális Vállalati Központ további fejlesztése, ennek keretén belül az új Alkatrész Logisztikai Központ építése. Elérhetõ közelségbe került tehát az új alkatrészbázis átadása, mely 2006. november közepére tehetõ.

A mûszaki átadásra várhatóan 2006 október 15-én sor kerül, ami igencsak tempós munkavégzést kíván a kivitelezõ Merkbau Kft.-tõl, hogy a határidõt tartani tudja.A beruházás megvalósulásával egy minden igényt kielégítõ, új, egységes központ jön létre Baján. Az új Alkatrész Logisztikai Központ megépítésével lehetõség nyílik a tárolókapacitás növelésére, hiszen az új raktár alapterülete 40%-kal nagyobb a réginél, és akkor még nem is beszéltünk a dupla belmagasságról, mely további lehetõségeket biztosít a növekedéshez.A tárolás szemléltetésére még egy adat: 4000 db EUR raklapot lehet majd itt elhelyezni, versenypályát biztosítva ezzel a Manitou és Manilec raktározási gépeknek.A raktári berendezéseket az SSI Schäfer Kft. biztosítja, bútorbeszállítónk a Délity Bútor Rt.

 


Az alkatrészüzletág már ma is napi 9 ezer km-t tesz meg azért, hogy partnereinket idõben kiszolgáljuk. Ez jelenleg évi félmillió pozíciót, ill. 16 ezer tonna alkatrészt jelent.

 


A raktározás egyszerûsödése mellett kollégáink munkakörülményei is lényegesen javulnak majd, sõt a bõvüléssel újabb munkahelyek kialakítására is sor kerülhet, ami tovább javítja a térség foglalkoztatottságát.

Egyéb hírek életünkbõl

Elkészült új oktatótermünk, amely szintén a Regionális Vállalati Központ szerves része. A létesítmény szerepe: a különbözõ géptípusok megismertetése, kezelõi oktatások a vásárlóknak és saját dolgozóinknak.

2006 június 1-jétõl megkezdi mûködését az AXIÁL Financial Service pénzügyi szolgáltató központ.Vásárlóink minél magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében még nagyobb részt vállalunk a jövõben az értékesítési folyamat – melynek fontos részét képezi a finanszírozás megszerzése – lebonyolításában. Szándékunk szerint a még gyorsabban, rugalmasabban, személyre szabottabban intézzük a gépberuházások finanszírozását.2006 szeptember 8–9-én újra megrendezésre kerül a nagy sikerû Manitou Olimpia, melynek helyszínéül az idei évben Hódmezõvásárhelyet választottuk.