MENÜ

Az Innova-Agro Kft. és az Agrikon Solt Zrt. közös gépbemutatója

Oldalszám: 34
2014.04.28.

Kiskunlacháza adott helyszínt a közelmúltban a két cég termékeinek és gyártmányainak közös bemutatására.

Az Innova-Agro Kft. célja, hogy hasznos és megbízható partnere legyen a szántóföldi, állattenyésztési, kertészeti, szõlészeti ágazatokban tevékenykedõ gazdálkodónak. Már 10 városban mûködteti képviseletét, így biztosítva azt, hogy minden gazdálkodó számára 70 km-en belül elérhetõ legyen a gép-, alkatrész- és szerviz szolgáltatás.
A forgalmazott Kverneland, RAU, ACCORD, Vicon, Bobcat, GREGOIRE, STORTI, MaterMacc, FERABOLI, GALUCHO, HORSCH, DEUTZ FAHR termékek egyaránt a minõség garanciái.
Az idei év újdonsága a Neckermann Zrt.-vel együtt beindított Biodizel programjuk. A megújuló energiapiacon jelentõs szerepet képviselõ Neckermann Zrt. egy 250 000 t/év kapacitású gyárat épít Baján. Az üzemi termelés szervezését és a felvásárlást az Innova-Agro Kft. koordinálja. A partnerekkel 10 évre kötnek szerzõdést, ármegegyezéssel. Így kiszámíthatóságot biztosítanak, azaz integrációt vállalnak mûtrágya, vetõmag, alkatrész, kenõanyag értékesítésére és szaktanácsadásra, valamint terményfelügyeletet is biztosítanak. Pontos, gyors elszámolással garantálják a folyamatos üzemi beszállítást.
Az Agrikon Zrt. gyártmányismertetõjében hangsúlyozta, hogy céljuk a társaság által gyártott termékek megfelelõségének biztosítása az agrotechnika által támasztott követelmények szerint. A jövõ útját a folyamatos fejlesztésben és a gyártmányválaszték szélesítésében látják.
A bemutatón szervestrágya-szórók, egy- és kéttengelyes pótkocsik, az AGROKOMB magágykészítõ család gépei, tárcsák, vontatott és függesztett tárcsás boronák, szárzúzók, gyûrûs hengerek, kombinált mélylazítók és adapterek választékával találkozhatott az érdeklõdõ. A rendezvényt a Kunfarm Kft. területén megtartott gyakorlati bemutató zárta, ahol a DEUTZ-FAHR traktorok, HORSCH szántóföldi talajmunkagépek és vetõgépek, Bobcat rakodógépek, valamint az Agrikon Solt Zrt. által gyártott szervestrágya-szóró, szárzúzó és pótkocsi prezentálták a kínálatot.