MENÜ

Sok munka, kitartás és bizakodás a jövõbe tekintve!

Oldalszám: 68
2014.04.25.

Ez a mottója annak a vállalkozónak, aki már annyit küzdött élete során, hogy meglepetést már nem sok dolog tud okozni Neki.

Major József Tornyiszentmiklóson a Határ Menti Korona Kft. tulajdonosa 1998-tól kezdett komolyabban sertéssel foglalkozni. Eleinte hizlalt, majd rövidesen saját koca állománnyal rendelkezett, folyamatosan pályázott, bõvített és a hullámvölgyeket is túlélte, bár sokszor egyáltalán nem volt egyszerû. A Bábolna Takarmányipari Kft. termékeivel 2001-tõl ismerkedett meg és azóta elégedetten használja a BF-20 malac takarmányokat, a Prémium koncentrátum család minden tagját. Így saját gabonáját használva telepi keverõjének segítségével mindig kiváló kész takarmányt állíthat elõ egyszerûen. Major Úr nagy örömmel fogadta a Prémium termékek 10%-os árengedmény-akcióját, ill. a megújult, komplex védelmet nyújtó BF-20 Farmer piacra kerülését. Nagy segítség számára a területen mûködõ márkaképviselõ Koma József, aki rendszeres és pontos szállítóként igazi munkatárs a sertés telep ellátásában. Ma már 90 koca és szaporulata fogyasztja a „Bábolnás” takarmányt és szemlátomást elégedettek, ezzel gazdájuk is egyetért. A vágóhídi minõsítés is ezt bizonyítja, hiszen a hízók zöme E és U minõsítést ér el.

Arra a kérdésre, hogy a jövõben milyen elképzelései vannak, Major Úr a rá jellemzõ bizakodással a 2007. és 2013. közötti idõszak pályázati lehetõségeit említi, tovább bõvíti telepét egy 500 férõhelyes hizlaldával.

Rendkívüli módon érdeklõdik a hígtrágya kezelés lehetõségei után és a BIO Gáz elõállítás új módszerei szerepelnek tervei között.

Munkájához sok sikert és jó egészséget kívánunk!

Bábolna Takarmányipar Kft.

2942 Nagyigmánd, Pf. 16

Tel./fax: 34/557-000, 34/557-015

e-mail: [email protected]

www.babolnatakarmany.hu