MENÜ

Pr

Szakfolyóirat > 2007/01 > Pr Gumiabroncsok Bogballe Szegána

"Aki nem törekszik elõre, az lemarad" (V. Károly)
McCormick-kal erõsít a Szegána

A 2007. év nem csak az évkezdet miatt, hanem az új termék árusításában is új kihívást jelent a SZEGÁNA Kft. életében. Az új év, új remények elképzelések és elvárások egy új produktum forgalmazásában is jelentkeznek. Ez nevezetesen az, hogy ebben az évben a SZEGÁNA Kft. megkezdi a McCORMICK traktorok teljes palettájának hazai forgalmazását.

Szakfolyóirat > 2007/01 > Pr Gép Omikron Termelő

2007-ben még nagyobb választékkal a termelõi igények kielégítésére

Az OMIKRON termékei melyek az elmúlt 15 év során bizonyították létjogosultságukat a talajmûvelõ gépek sorában megbízhatóságuk, hírnevük révén ma már a gazdaság meghatározó szereplõjévé váltak. A széles választékkal egy-egy beruházás esetén legyen az magágykészítõ kombinátor, sorközmûvelõ kultivátor, tárcsa, lazító, henger, ásóborona számíthat az OMIKRON termékeire.

Szakfolyóirat > 2007/01 > Pr Támogatás Kwizda

Képeslap helyett

Immár hagyománnyá vált, hogy a Magyar Kwizda – a hazai növényvédõ szer piac stabil és meghatározó szereplõje – az év végén egy nagyobb összeggel támogat valamely rászoruló alapítványt.

Szakfolyóirat > 2007/01 > Pr telephely Szárító Hubertus

Látogatás a sáripusztai telephelyen

Oliver Hahnenkamm a Hubertus Agráripari Bt. ügyvezetõje felismerte évekkel ezelõtt, hogy a termelés eredményessége nem csak a szántóföldi termelés sikerén múlik. Oda kell figyelni a járulékos költségekre, betakarítással, tárolással kapcsolatos kérdésekre is. Meglátogattam a KWA Hungária Kft. által megépített szárítóüzemet, és a hozzá épített 6 db siló építményét. Oliver Hahnenkamm ügyvezetõt kérdeztem, a cég múltjáról, jelenérõl, új beruházásairól.

Szakfolyóirat > 2007/01 > Pr Vizsgálat eredmények sav

Savkészítmények korróziója

Cikkeinkben foglalkoztunk már szerves savkészítményeink alkalmazási területeivel, az egyes hatóanyagok és savkompozíciók hatásmechanizmusával. Az alábbiakban szeretnék pár szót szólni a felhasználási technika szempontjából fontos fizikai-kémiai tulajdonságról, a korrózióról.

Szakfolyóirat > 2007/01 > Pr Gép permetező Ikarus

Szárnyaljon az IKARUS-szal – RAU vontatott permetezõ

A több évtizedes múltra visszatekintõ RAU permetezõgépek számos hazai gazdaságban bizonyították megbízhatóságukat, hosszú élettartamukat és precíz munkavégzésüket. Az elmúlt évek egyik új vontatott permetezõje az IKARUS modell, mára már jó néhány hazai tapasztalattal is igazolja, a korábbi modellek által elért sikereket.

Szakfolyóirat > 2007/01 > Pr Gép Traktor Zetor

Tulajdonosra talált a 2000. Zetor traktor

Orfû-Lipóc Rácz tanya étterme szolgált helyszínéül a közelmúlt eseményének – ünnepélyes keretek között adták át a kétezredik Zetor traktort. Nagy nap ez Takács András és a Zetor márkakereskedõk életében, hiszen hosszú évek munkájának eredménye a mai jeles alkalom.