MENÜ

EU-komfort hazai gyártású talajmûvelõ gépek a Vertikum Kft-tõl

Oldalszám: 28
2014.04.23.

A VERTIKUM KFT. az elõzõ évben és 2007-ben is nagy hangsúlyt fektet a korszerû, magas mûszaki színvonalú mezõgazdasági munkagépek kifejlesztésére.

Hazai vállalatként a magyar termelési viszonyokhoz leginkább illeszkedõ munkagépek fejlesztésében és gyártásában az egyik legkiemelkedõbb cég a piacon. Teljes palettát kínál kis- és középgazdaságok, valamint a mezõgazdasági nagyüzemek számára korszerû talajmûvelõ gépekbõl. A VERTIKUM márkájú talajmûvelõ gépek országszerte keresettek és kedveltek a gazdálkodók körében, korszerû felépítésük, erõs kialakításuk és versenyképes áruk miatt. A hagyományos talajmunkagépek gyártása mellett kiemelt helyen áll a cég tevékenységi körében az új talajkímélõ és költségtakarékos mûvelési technológiára épülõ gépek fejlesztése és gyártása.

Ezen belül a kiemelt termékkör:

• A ROTO-LINE VRM, KRM forgókapás precíziós magágykészítõ gépek, melyek egyedülállóak az európai piacon.

• A forgatás nélküli talajmûvelõ rendszerek tarlóhántó gépei a FIELD-MASTER UTK, KOMBI-MASTER VRT és ROTO-MASTER FNR nehézkultivátorok.

• A kombinátorok és kompaktorok családjába tartozó SEED-LINE AK és SOFT-LINE NK precíziós magágykészítõ gépek.

• A szõlõ- és gyümölcstermesztõk igényeinek megfelelõen fejlesztett FRUIT-MASTER AVK ültetvénykultivátor család.

• Az erdõk telepítésére 2 soros WOOD-MASTER VK csemete ültetõgépek szolgálnak.

Az idei év kiemelt fejlesztéseként a VERTIKUM KFT. elsõként jelent meg a hazai gyártók közül az úgynevezett rövidtárcsás DISC-LINE gépcsaláddal a piacon. A cél a magyar termelési viszonyokhoz jobban illeszkedõ kompakt tárcsák kifejlesztése volt, különös tekintettel a nehéz mûvelési viszonyokra és a szármaradványos területeken végzett magágykészítésre. A DISC-LINE VT típusok elõnye a nyugat-európai gyártmányokhoz képest a nehéztárcsákra jellemzõ masszív felépítés, az opcióként igényelhetõ több variációban összeállítható hatékony felszínlezáró egység. Az elsõ üzemi körülmények között dolgozó VT-tárcsákat már nagy megelégedéssel használják a gazdálkodók. Lassan 10 éve a SAME-DEUTZ-FAHR konszernhez tartozó Lamborghini traktorok generál importõreként országos viszonteladói hálózaton keresztül értékesítjük a modern és megbízható traktorokat teljes szervizháttérrel, alkatrészellátással és szakmai felkészültséggel 35–270 LE teljesítménytartományban. 2004. óta van jelen kínálatunkban a LOCUST kompakt rakodógép, amely több típusban 18 féle adapter választékkal áll az építõipari és mezõgazdasági felhasználók rendelkezésére. A szántóföldi növénytermesztés mellett fontos helyet képvisel a szõlészeti gépek forgalmazása. A CAFFINI permezetõgépek Európa szerte jól ismertek minõségükkel, versenyképes árukkal.VERTIKUM Ipari és Közlekedési Szolgáltató Kft.

2750 Nagykõrös, Zsíros-dûlõ 4. • Tel.: 53/351-255/120-as,

127-es mellék • Fax: 53/351-881 • E-mail: [email protected]

www.vertikum.hu • Mobil: 30/955-9421, 30/477-7289