MENÜ

Mitas - egy remek választás

Oldalszám: 63
2014.04.23.

Valami jó minõségû új gumit kell vennem, de ne legyen ám túl drága! – hangzik oly sokszor a kérés a Gumiflex Kft. valamelyik telephelyén, Székesfehérváron, Budapesten vagy Pécsett.

Kereskedõ kollégáink segítségével könnyen találja meg az ügyfél a számára legmegfelelõbb ár-érték arányú abroncsot a Mitas márka védjegyével már 15 éve.

A Michelin-Barum hagyományokra támaszkodó cseh Mitas gyár egyike Európa utolsó független gumigyárainak. Méret- és típusválasztéka rendkívül széles: ipari, mezõgazdasági gépekre és targoncákra egyaránt kínál rendkívül kedvezõ áru, megbízható minõségû gumiabroncsokat. A gyár 1997-tõl az ISO 9001:2000 szabványnak megfelelõ minõségbiztosítási rendszert alkalmazza, a már negyedik éve folyó korszerûsítési programjának köszönhetõen pedig a legkorszerûbb technológiát, berendezéseket használja a gyártás során. Gyártósorairól nemcsak Mitas, hanem Continental márkanév alatt is kerülnek ki gumiabroncsok. 2002-tõl traktor radiál és MPT radiál gumik is szerepelnek a gyár termékválasztékában.

A Gumiflex Kft. megalakulása óta képviseli a Mitas gyárat Magyarországon. A közvetlen külkereskedelmi kapcsolat nemcsak a versenyképes árat garantálja, hanem azt is, hogy az új termékekrõl, fejlesztésekrõl naprakész információval rendelkezünk, rugalmasan intézzük az esetleges garanciális ügyeket, kereskedõink évek hosszú során kialakult termékismerete pedig lehetõvé teszi, hogy a vásárló a céljainak leginkább megfelelõ terméket kapja. A megvásárolt termékek kiszállítását 24 órán belül az ország egész területére garantáljuk!