MENÜ

Contstar Hungary Kft.

Oldalszám: 62
2014.04.18.

A Contstar Hungary Kft 2001. óta a hazai mezõgazdasági gépkereskedelem egyik meghatározó szereplõjévé vált.

Központunk Budapesten található, innen irányítjuk nyolc telephelyünket az ország különbözõ pontjain (Nyíregyháza, Berettyóújfalu, Kaposvár, Dunaföldvár, Szabadbattyán, Szolnok, Kisbér, Hódmezõvásárhely).

Szolgáltatásaink rendkívül szerteágazóak: foglalkozunk szaktanácsadással, segítünk a hitelügyintézésben, Európai Uniós pályázatok lebonyolításában. Fogadjuk a gépeket szakszervizelésre, ha kell házhoz megyünk. A gépeket vizsgáztatva adjuk át. Cégünk tevékenységi köre magába foglalja az új mezõgazdasági traktorok és munkagépek, azok alkatrészei, valamint gumiabroncsok importálását, nagy- és kiskereskedelmi forgalmazását.


Célunk többek között, hogy az erõ- és munkagép-értékesítésben, szervizben olyan kiszolgálást nyújtsunk, hogy ügyfeleink a legteljesebb mértékben meg legyenek elégedve és legközelebb is nálunk vásároljanak. Hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk partnereinkkel és vevõinkkel, ezt versenyképes árak és minõségi termékek felkínálásával, illetve színvonalas szolgáltatásnyújtással kívánjuk megvalósítani.

Kínálatunkból:

SAME olasz traktorok 30–265 Le-ig. Világszínvonalú márka, mely kiemelkedik megbízhatóságával, teljesítményével, újításaival. A bõséges termékválaszték biztosítja az egyedi igények kielégítését.

LEMKEN munkagépek – munkagépek között a legmegbízhatóbb márka. Jellemzõi a sokoldalú felhasználhatóság, az innovatív technika, a pontos munkavégzés, nagy teljesítmény.

PRONAR pótkocsik – a lengyel gyártmányú márka piacvezetõvé küzdötte magát az elmúlt öt év alatt. A pótkocsik kategóriájukban erõsebbek, mint a többi márka hasonló termékei. A márka kimagaslik megbízhatóságával.

PÖTTINGER – A talajmûvelés gépei, a szálastakarmány betakarítás teljes gépsora – beleértve a kaszálékfelszedõ kocsik vágómûvel szerelt változatait is – lézeres vágógéppel, új edzõ-eljárással gyártott és porszórásos technológiával felületkezelt gépei egy emberöltõnyi élettartammal.

HAUER – a rakodók etalonja – egyszerûen fel- és lekapcsolható traktorra szerelhetõ univerzális homlokrakodó, mellyel a mindennapi munkáját racionálisan és örömmel végezheti. Az osztrák szabadalom alapján gyártott rakodógém-rendszer a vezetõ számára a legoptimálisabb munkateljesítményt biztosítja, a hagyományos párhuzamvezérlésû rakodókhoz képest 30%-kal nagyobb teljesítménynövekedést értek el.

CONTSTAR permetezõgép – kiváló minõség, alacsony ár. Saját gyártású permetezõgépünk teljesen távvezérelt, hidraulikus emelésû és nyitású szórókerettel felszerelt. A gép Annovi Reverberi membránszivattyúval van ellátva, a permetlé-kör alapkivitelben kézi szabályozású.