MENÜ

Kabai Táp Zrt.

Oldalszám: 81
2014.04.15.

Túl van a 100 000. tonna takarmány gyártásán 2007-ben…

 

 

 


 

Kaba település határában található a Kabai Táp- és Takarmányforgalmazó Zrt. Közvetlenül a 4-es számú fõút mellett, szépen parkosított környezetben fekvõ takarmánygyár európai színvonalon több, mint egy évtizede végzi tevékenységét.

A cég az elmúlt 13 évben magyar tulajdonú vállalatcsoporthoz tartozott, 2007 februártól a Cehave Landbouwbelang holland takarmánygyártó cégcsoport egyik leányvállalata lett. A Kabai Táp Zrt. feladata az intenzív és háztáji jellegû baromfi és sertés késztakarmányok gyártása és forgalmazása.

Az elmúlt évben 92 ezer tonnát gyártó üzem az ez évi fejlesztéseknek, és a termelõk bizalmának köszönhetõen, minden eddigi termelési csúcsát megdöntve december 1-jén legyártotta a 100 000. tonna takarmányát. Ünnepélyes keretek között december 3-án, a nagyhegyesi baromfitermelõ, Pálfy István részére lett kiszállítva a 100 000. tonna baromfitáp.

Ez az eredmény a fiatal és fiatalos, magas szinten képzett dolgozóknak, a stabil pénzügyi és alapanyagháttérnek, a folyamatos termék- és technológiafejlesztésnek és a szolid árpolitikának köszönhetõ.

A versenyképesség megõrzése, a folyamatos bõvülés alapelemei a cég mûködésének. A vevõi elégedettség elérésének kötelezõ elemei közül legfontosabb az állandó és megbízható minõség, az értékarányos ár, a pontos szállítás.

A tulajdonos hosszú távú célja a gyártókapacitás folyamatos fejlesztése, melynek eredményeképpen 2010-re 150 ezer tonna kapacitásúvá kívánja fejleszteni a gyárat.

A Cehave cégcsoport a premix, prestarterek és specialitások piacán is képviselteti magát Magyarországon több, mint 10 éve, a Vitamex Kft. jóvoltából.

A Cehave stratégiája a meglévõ partnerek megtartása mellett a további terjeszkedés és bõvülés, célul tûzve ki a Nyugat-Magyarország késztáp piacaira való betörést és piacszerzést. Mindezt a legjobb minõségû termékekre, az elõremutató kutatás-fejlesztési stratégiára, a megfelelõ dolgozói gárda kiválasztására, és a partnerek részére történõ kiváló szerviz alkalmazásával kívánja elérni.

További információkért kérjük látogasson el a honlapunkra: www.kabaitap.hu
4183 Kaba, Daróczi major Pf. 27.

Tel.: 54/461-110 • Fax: 54/523-033 • www.kabaitap.hu