MENÜ

Bábolna Takarmány a Lovas Világkupán

Oldalszám: 90
2014.04.15.

A Papp László Budapest Sportarénában 2007. december 7–9-én rendezett OTP Bank Lovas Világkupa – a sokfelõl érkezett elismerõ vélemények szerint – nagy közönség és szakmai sikerrel zárult.

A világ élvonalába tartozó lovasok, fogathajtók vetélkedõje, a mûvészek, sportolók, köztük az öttusázók lovas „összecsapásai”, a kitûnõ show mûsor itthon és külföldön öregbítette lovas kultúránk jó hírét.

A rendezvény egyik kiemelt támogatója a Bábolna Takarmány is részese-e sikernek.

A kilenc közül két díjugrató számban a Bábolna Takarmány díjáért folyt a verseny.

Külön öröm számunkra, hogy a fõ versenynapon – a százötven centiméteres akadályokon kereken félszáz lovast starthoz szólító – Bábolna Takarmány Kupán született az elsõ magyar gyõzelem.

A honosított magyar lovas Wingrave Jamie és kitûnõ lovának a magyar sportló Replaynak, valamint a harmadik helyre lovagolt Hugyecz Mariannak (Cash) Zeitvogel János a TENDRE Takarmányipari Kft. ügyvezetõ igazgatója adta át a cég tiszteletdíjait; a Himnusz hangjai után pedig gratulált a gyõztes ló tulajdonosának dr. Csikós Csabának.

A cég sikerélménye a Világkupán azzal lett teljessé, hogy itt mutathatták be elõször a TENDRE Takarmányipari Kft. legújabb termékét, a világ legjobb fogatlova Mythos nevével fémjelzett, és a tizenháromszoros fogathajtó világbajnok Lázár-Testvérek gyakorlati tapasztalatai alapján gyártott lótápjukat.

A most a Lázár Lovas Park ménesébe vonuló, anyai feladataira készülõ lipicai fajtájú Mythos „a mozgás mûvésze”, a fogatsport világában elért teljesítményével nagyon magasra tette a mércét.

A világbajnok Mythos lótáp gyártója, a TENDRE Takarmányipari Kft. – az eddigi vélemények szerint – megfelel a csodaló „szabta” követelményeknek.

A Mythos világbajnok lótakarmány iránt máris jelentõs az érdeklõdés. Számos bolt jelentkezett az új Bábolna-termék árusítására.Fehér