MENÜ

Az elmúlt 10 évben stabil pontot teremtett a mezõgazdaságban

Oldalszám: 67
2014.04.15.

A Zetor-Vas Kft.

 

 

2007 decemberében a több, mint tíz éves múltra visszatekintõ Zetor-Vas Kft. az új, nyíregyházi telephelyének megnyitása alkalmából ünnepséget szervezett. A megnyitón külön köszöntötték a Zetor Gyár kereskedelmi igazgatóját Jaroslaw Gottwaldot, Takács Andrást, a ZTR-Agro Kft. vezetõjét, Giba Tamást, Nyíregyháza város alpolgármesterét és Magyar Miklóst, a Mezõgazdasági Szakigazgatási hivatal részérõl.

A kereskedelem magas színvonalú lebonyolítása a mezõgazdasági szektorban óriási elõre lépés az elmúlt évtizedekhez képest. A most átadott Zetor-Vas GazdaCentrum éppen ezt a célt szolgálja; kulturált és színvonalas környezetben fogadja az ügyfeleit, és minõségi szolgáltatást nyújt. A Zetor-Vas Kft. fejlesztéseivel munkahelyeket teremtett és több generációs családi vállalkozások közé lépett fel azzal, hogy Vas Ottó gyermekei is már ebben a cégben dolgoznak. Tevékenységükkel folyamatosan támogatják a mezõgazdaságot és az abban dolgozókat.

 


 

 

 Szerviz, alkatrész értékesítésükkel, leegyszerûsített pályázati és finanszírozási ügyintézésükkel stabil pontot teremtettek a mezõgazdasági termelésben. Magyar Miklós a MgSZH nevében gratulációját fejezte ki, hogy a családi vállalkozás a nagy, országos lefedettséggel rendelkezõ cégekkel szemben is sikeresen megállja helyét a magyar piacon és emellett fejlesztésre is maradnak tartalékaik. Nagy felelõssége is van a Zetor-Vas Kft.-nek mondta el a szakember, hiszen eddigi partnerei továbbra is számítanak a cégre, mind gépeik szakszervizelésében valamint azok alkatrészellátásban. A Zetor-Vas Kft. mûködése óta 651 Zetor traktort értékesített, ami az országos értékesítés 30%-át tette ki az elmúlt tíz év alatt. 1996-ban Vas Ottó a Zetor-Vas Kft. ügyvezetõje úgy döntött, hogy Takács András ajánlatát elfogadva belevág Nyíregyházán a Zetor traktorok értékesítésébe. Az elsõ traktort 1996-ban sikerült értékesíteni. 1997-98-as években a kereslet robbanásszerûen megindult 83, majd 145 gépet adtak át. Azóta a cég létszáma 10 fõre emelkedett és a cég által nyújtott szolgáltatások köre is jelentõsen bõvült. A cég a legjobb szervizes csapattal rendelkezik a régióban. Terveik között szerepel, hogy a most átadott GazdaCentrum mellett az idei évben képviseletet hoznak létre Borsod és Hajdú Bihar megyékben is, hogy ezáltal a cég szolgáltatásai könnyebben elérhetõek legyenek az említett régiókban is.Szilágyi Péter