MENÜ

Indul a munka a földeken - biztos anyagi háttérrel

Oldalszám:
2014.04.14.

Az év elsõ részében zajlanak az egész év sikerét megalapozó mezõgazdasági munkálatok, elõkészületek. Üzleti és kutatási kimutatások is megerõsítik, hogy az agráriumban tevékenykedõ vállalkozók és cégek körében is a Raiffeisen Bank az egyik legnépszerûbb pénzintézet.

A bank évek óta az alábbi – bizonyos esetekben egyedülálló – agrárkonstrukciókkal segíti a mezõgazdaságban tevékenykedõ ügyfelei pénzügyi stabilitását.
Agrártámogatások elõfinanszírozása


Hazánkban az agrárvállalkozások és a mezõgazdaságból élõk jelentõs része jogosult valamely – jellemzõen területalapú – állami vagy EU-s támogatásra. A 2007. évre szóló támogatások folyósítását decembertõl megkezdte a MVH, és több hónap áll rendelkezésére, hogy minden jogosult megkapja a neki járó agrártámogatást. Akiknek a munkálatok megkezdéséig nem érkezne meg a várt támogatási összeg, vagy akár nagyobb beruházást szeretnének megvalósítani sikerük érdekében, azok a kiváráson kívül más lehetõséget is választhatnak.Kevesen tudják, hogy a Raiffeisen Banknál az egyes agrártámogatások összegének jelentõs részéhez már a tényleges kifizetés elõtt – ún. elõfinanszírozási agrárkonstrukciókban is – hozzá lehet jutni, sõt, a területalapú és AKG támogatásra jogosultak a piacon legkorábban (már napjainkban is) megkaphatják – fenti konstrukció keretében – a 2008. évre járó támogatási összegük nagyobbik hányadát.

Az egyes támogatási formák elõfinanszírozási részletei és feltételei között kisebb-nagyobb különbségek elõfordulnak, melyekrõl a bankfiókokban részletes és teljes körû felvilágosítást nyújtanak. A Raiffeisen Bank agrárügyfelei – több szolgáltatás igénybevételekor – egyéb kedvezményekben is részesülhetnek.Egyszerûen elérhetõ információk

Az agrárkonstrukciókkal kapcsolatos kérdéseket és érdeklõdéseket a Raiffeisen Bank az alábbi közvetlen elérhetõségeken várja:E-mail: [email protected], Honlap: www.raiffeisen.hu/agrarium 

Telefonos ügyfélszolgálat: 06-40/48-48-48Természetesen a már több, mint 130 Raiffeisen bankfiókban is készséggel kaphatunk felvilágosítást a mezõgazdasági vállalkozások számára kidolgozott kedvezményes konstrukciókról.