MENÜ

Eseménydús kiállítás Zircen

Oldalszám: 48
2014.04.14.

Az EuroWest Kft. által rendezett hagyományos XIII. Zirci Gépkiállítás és Vásár idén szántóföldi gépbemutatóval is bõvült.

 

 

A kiállítást Gõgös Zoltán államtitkár (képünkön) nyitotta meg, aki agrárfórum keretében válaszolt a termelõk kérdéseire.

Az Euro-West Kft. palettáján jelentõs volument képviselnek a speciális burgonyatermesztõ gépek. E rendezvényen került sor a cég és a Pannon Egyetem Burgonyakutatási Központ közötti megállapodás aláírására, mely lehetõvé teszi, hogy a Burgonyakutatási Központ bemutató üzemként funkcionáljon az Euro-West Kft. termékpalettáját igénybe véve, ezzel lehetõség nyílik arra, hogy a kutatás és az oktatás magasabb színvonalon, korszerû technikai háttérrel mûködhessen. A gépbemutatón kiemelt szerepet kaptak az altalajlazítók, hiszen az aszályos idõjárás miatt a vízmegõrzõ talajmûveléshez elengedhetetlen az alkalmazásuk.

Az EuroWest termékpalettáján bemutatott ALPEGO altalajlazító nem csak lazít, hanem hengerel, vetésre elõkészített talajt hagy maga mögött.

A Massey Fergusson traktorokat 2007- tõl forgalmazza a cég. Az új munkagépek és a használt gépek forgalmazása mellett így lehetõség nyílt arra, hogy erõgép vonalon is kiszolgálják a termelõi igényeket.