MENÜ

Ismét SUMMIT-AGRO juniális Keszthelyen

Oldalszám: 9
2014.04.10.

Az idén is nagy érdeklõdés mellett tartotta meg a Summit-Agro már hagyományos, juniális szakmai bemutatóját és vevõtalálkozóját.

Az idén is nagy érdeklõdés mellett tartotta meg a Summit-Agro már hagyományos, juniális szakmai bemutatóját és vevõtalálkozóját. A szép számban megjelent résztvevõk a borús-napos idõ váltakozása ellenére nagy érdeklõdéssel hallgatták a cég által ajánlott újdonságokat, mind a növényvédelem, mind a különbözõ szántóföldi (repce, a napraforgó és kukorica) növényfajták területén, amelyeket a bemutató helyszínén maguk is „testközelbõl” tanulmányozhattak.

Elõször a Summit-Agro által képviselt francia Rustica cég repce fajtáit tekinthették meg az érdeklõdõk. Kiss Péter területi képviselõ kiemelte a középérésû ES ASTRID repcefajtát, mely az ország nyugati részén kedvelt és kiváló termésbiztonsággal termeszthetõ fajta.

Kiemelt ajánlat az ES ARTIST repce hibrid is, mely a gyakorlat során a „repcének látszó pénzverde” nevet kapta a gazdáktól.

A hazánkban a Summit-Agro által kizárólagos forgalmazással értékesített különleges cikloxidim toleráns kukoricahibridjeik az Ultra Star és az Ultrafox Duo az idei évben bevezetésre került DUO SYSTEM gyomirtási technológia kapcsán kerültek bemutatásra. Dr. Magyar László növényvédelmi képviselõ elmondta, hogy a DUO SYSTEM technológiával, ezekben a toleráns kukoricákban a cikloxidim hatóanyagú szuperszelektív FOCUS ULTRA gyomirtó szerrel, bármely egyszikû gyom ellen páratlan rugalmassággal, hatékonysággal és biztonsággal tudunk védekezni. Ezt támasztották alá felhasználók tapasztalatai és hozzászólásai is. Részletesebb információt a technológiáról honlapunkon, a www.summit-agro.hu-n olvashatnak.

A napraforgó fajták bemutatóján az igen korai POMAR fajta mellett számos kiváló tulajdonsággal rendelkezõ hibriddel ismerkedhettek meg az érdeklõdõk. További ismereteket területi képviselõjétõl Ön is kaphat. Kérjük keressen minket!

A növényvédelmi technológiák közül a továbbiakban kiemelésre került a MOSPILAN 20 SP kukoricabogár imágók elleni védekezés jelentõsége, különös tekintettel arra, hogy az elsõ L1-L2 lárvák már megjelentek a kukorica állományban. A bogarak elleni védekezésre érdemes odafigyelni, különösen a jelen erõsen változó csapadékos hol hideg, hol meleg körülmények között.

Érdeklõdés esetén információs anyagot, prospektust küldünk minden kedves partnerünknek.

Továbbra is ajánljuk honlapunkat, ahol részletes információt olvashatnak a megszokott és kedvelt növényvédõ szereinkrõl, valamint vetõmagjainkról.

Minden újdonságról és megjelent engedélyrõl azonnal friss információhoz jutnak: www.summit-agro.hu oldalon.