MENÜ

Kerítéstechnika világszínvonalon

Oldalszám: 105
2014.03.19.

A Cont-Eco Kerítéstechnikai és Kereskedelmi Kft. 1991 óta áll az erdõ,- mezõ- és vadgazdák szolgálatára.

 

Tevékenységünk legnagyobb részét a mezõgazdasági üzemek legeltetéstechnikai valamint az állami erdészetek vadkárelhárító kerítés telepítési terveinek egvalósítása teszi ki.

Minden típusú mechanikus és elektromos kerítésrendszert építünk a legkorszerûbb technológiák alkalmazásával.

A villanypásztor kereskedelemben az EU szabványrendszerének mindenben megfelelõ berendezéseket és kellékanyagokat forgalmazunk.Magyar vezérképviselete vagyunk Európa egyik legnagyobb villanypásztorokat gyártó cégének a francia LACME-nak, valamint az angol TORNADO wire L.T.d-nek, amely kitûnõ minõségû kerítésfonataival a világ minden pontján magas szintû elismerést vívott ki szakmai körökben.

2005 óta jogosultak vagyunk az ISO 9001:2001 minõsítés és szabvány használatára.

Referencia kerítéseink, vaddisznós kertek, elektromos ültetvényvédõ kerítések az ország számos pontján csaknem valamennyi állami erdészet területén megtalálhatóak és megtekinthetõek.A kerítésépítéshez a legkorszerûbb gépi háttérrel, hidraulikus oszlopverõkkel, szállítóeszközökkel és legmagasabb szakmai színvonalon képzett összeszokott szakembergárdával rendelkezünk.

Keressenek bennünket irodánkban személyesen, vagy elérhetõségeink bármelyikén, munkatársaink mindenkor szívesen állnak az Önök rendelkezésére.