MENÜ

Tavaszi vásár a Déli-Farmnál

Oldalszám: 81
2014.03.18.

A Déli-Farm Kft. 2009. március 26-án tartotta hagyományos tavaszi szezonindító vásárát és egyben partnertalálkozóját Szeged-Kiskundorozsmán.

 

 

A rendezvényen elsõsorban a német Albert Kerbl cég állattenyésztésben és farmgazdálkodásban használatos eszközei kaptak kiemelt figyelmet. A rendezvény ideje alatt a résztvevõk jelentõs kedvezménnyel vásárolhatták meg a cég által forgalmazott termékeket.

 


 

 Palotás Sándor ügyvezetõ megköszönte az elõzõ gazdasági évben folytatott együttmûködést, és elmondta, kötelességüknek érzik, hogy az egész éves kemény munka mellett idõt szánjanak arra, hogy kötetlen formában vitassák meg a szakma és a gazdálkodás aktuális kérdéseit. Ehhez természetesen egy kellemes ebéd is járt. Igyekeznek továbbá oly módon színvonalassá tenni az eseményt, hogy a partnertalálkozóra meghívást kapnak a régió szakmai szervezeteinek és a kamaráinak vezetõi is. A cég szlogenje: „Gazdálkodj okosan!” ami a mai gazdasági helyzetben különös értelmezést nyer. Ez idõ tájt mindennél fontosabb az összefogás, nemcsak a gazdálkodók között, hanem az õ munkájukat segítõ és kiszolgáló szaktanácsadó és kereskedõ cégek között is. A Déli-Farm Kft. alapfilozófiájához tartozik az, hogy ebben kiemelkedõ szerepet vállaljon. Ezért tartják fontosnak, hogy tanácsadóik segítsenek elvégezni azokat a számításokat és optimalizálásokat, amik biztosítják, hogy partnereik valóban eredményesen tudjanak gazdálkodni.