MENÜ

25 éves lett a Horsch GmbH.

Oldalszám: 10
2014.03.17.

Nemrégiben – május közepén – ünnepelte fennállásának negyedszázados évfordulóját a Horsch GmbH. A nagyszabású évfordulós ünnepséget a német cég schwandorfi székhelyén tartották. A családi vállalkozás létrejöttének 25 éves évfordulójára számos üzleti partner és más meghívottak mellett több újságíró is hivatalos volt. A rendezvényen az Agro Napló is képviselte magát.

 

Negyed század alatt a Horsch a mezõgazdasági gépgyártás egyik vezetõ vállalkozása lett, amely nemcsak innovatív és megbízható, de a minõség terén is kiemelkedõen teljesít. A cég termékeit vásárló gazdálkodók elégedettségét mutatja, hogy az idei évet – ami a 2008-as teljesítményt jelenti – 181 millió eurós, azaz több, mint 50 milliárd forintos árbevétellel nyitotta a Horsch GmbH. Ez a társaság adatai szerint 74 százalékkal haladta meg a 2007-es árbevételt. A cég árbevétele az ezredfordulón, vagyis 2000-ben 28 millió euró volt.

A cég történetét az Egy pillanat címû kötetben örökítették meg. Az évfordulós ünnepségen részt vevõknek bemutatták a vállalat újdonságait is, többek között a Tiger 10 LT (képen), a Tiger XL, a Pronto 6 KR, a Pronto 12 DC és az Express 3HD típusokat.

 

 


 

A Horsch fejlõdésérõl, termékeirõl bõvebben olvashat az alábbi elérhetõségen: www.agronaplo.hu/termekinformaciok/30