MENÜ

Pr

Szakfolyóirat > 2009/07 > Pr Biomin Mycofix TopVital

A BIOMIN speciális termékei tenyészkocák számára

A tenyészkocák termékenysége, optimális takarmányfelvétele és egészsége döntõ fontosságú a sikeres malacneveléshez. A BIOMIN speciális termékeivel ezek a paraméterek könnyen javíthatók. A teljesség igénye nélkül tekintsünk át néhány hasznos terméket amelyekkel segíthetünk partnereinknek, hogy az egészséges kocáktól egészséges malacokat nyerjenek, gazdaságosabban, mint eddig tették.

Szakfolyóirat > 2009/07 > Pr repce Dekalb Monsanto

A DK EXQUISITE a DEKALB repceportfolió legújabb csillaga

A repcetermesztésben érdekeltek bizonyára egyetértenek velünk abban, hogy a Monsanto repcenemesítõi az elmúlt évtizedben kiemelkedõ hatékonysággal munkálkodtak, és ennek eredményeként a termelésbe bocsátott repcéink teljesítménye folyamatosan nõtt. Nemesítõink elévülhetetlen érdemeket szereztek a hibridrepcék elõállításában, melyek Európa-szerte egyre népszerûbbek és elterjedtebbek.  

Szakfolyóirat > 2009/07 > Pr Tárcsa Kultivátor simító

Fejlesztés, fejlõdés

Az OMIKRON Kft. széles termékskálája lehetõséget ad a gazdálkodók számára technológiájuk szerinti kedvezõ választásra. Termékcsaládok folyamatos fejlesztése biztosítja a korhoz, körülményekhez, idõjárási tényezõkhöz, birtokméretekhez történõ választási lehetõséget.  

Szakfolyóirat > 2009/07 > Pr repce hibrid Pioneer

Kedves repcetermesztõ!

Miközben mindenki az esõt várja, és azt igyekszik kalkulálgatni, mekkora terméskiesést okoz a szárazság, talán nem haszontalan egy kicsit elõretekinteni, és elgondolkozni a nyár végén esedékes õszi káposztarepce vetésekrõl.  

Szakfolyóirat > 2009/07 > Pr repce KWS rodeó

KWS repcék termesztése Baranyában

Az õszi káposztarepce területe jelentõsen megnõtt az utóbbi években, így a negyedik legnagyobb vetésterületû növényünkké vált. Hektáronkénti termésátlaga jelentõsen emelkedett, tavaly mintegy 622 ezer tonna repce termett Magyarországon.

Szakfolyóirat > 2009/07 > Pr Árpa vetőmag fajtákat

Raiffeisen-Agro Magyarország

14 éve 1995-ben alakult a cégünk akkor RWA Magyarország Kft. néven. Az akkori és a jelenlegi cégünkben is az osztrák RWA (Raiffeisen Ware Austria)mezôgazdasági kereskedelmi cég a 100 % tulajdonosunk. 14 év eltelt idôközben, és ilyenkor az ember visszatekintés számadást ad arról, hogy mit is sikerült elérnünk ezenidô alatt.