MENÜ

Megjelent a legújabb technológiai kézikönyv!

Oldalszám: 26
2014.03.11.

A REPCE a gabonafélék, a kukorica és a napraforgó után a legnagyobb területen termesztett gazdasági növényünk. A repce termesztésével kapcsolatos legaktuálisabb információkat tartalmazza a Repce termesztés-technológiai kézikönyv legújabb (harmadik), átdolgozott kiadása, ahol minden tudnivaló egy helyen megtalálható.

 A repce termesztésével foglalkozó kiadvány már 3. kiadását „ünnepli”, miután az elsõ kettõ 2006-ban és 2007-ben közel 20.000 példányban, rövid idõn belül elfogyott. Az azóta megjelent (alma, szõlõ, napraforgó és gabona) kézikönyvek sikeres fogadtatása, a repce iránti töretlen érdeklõdés, és a termesztésével kapcsolatban idõközben megjelent újdonságok szükségessé tették a korábbi anyag átdolgozását, frissítését.A repce termesztés-technológiai kézikönyv harmadik kiadása ingyenesen hozzáférhetõ, mivel az elõállítás és a terjesztés költségeit a résztvevõ vállalatok (Bayer CropScience, Dow AgroSciences, Glecore Grain, FitoHorm, Saaten-Union) közösen viselik..

 


 

 

A kiadvány elérhetõ szakmai rendezvényeken, egyetemeken, megyei hivataloknál (falugazdász, növényvédõ állomás), mezõgazdasági termékek (vetõmag, növényvédõ szer) forgalmazóinál, a költségviselõ vállalatok munkatársainál, kiállításokon a médiatámogatók standjainál, illetve postai úton rendelhetõ (szintén ingyenesen) a 06-30-441-2471-es telefonszámon. A kézikönyv PDF változata letölthetõ a www.agronaplo.hu letölthetõ anyagok rovatában.(A kiadvány egyik médiatámogatója az Agro Napló)