MENÜ

2010-ben is lesz mibõl választani!

Oldalszám: 8
2014.03.07.

Kibõvült termékpalettával indítja a következõ mûtrágyázási szezont a Yara Hungária. Czinege Erik a cég szakmai vezetõje a Bábolnai Gazdanapokon tájékoztatta a Yara standján összejött szép számú érdeklõdõt.

 

A nitrogén mûtrágyák közül nagy érdeklõdésre tarthat számot a YaraBelaTM NS Extra, mely kéntartalmú nitrogén mûtrágya alaptrágyázáshoz és fejtrágyázáshoz.

 


 A YaraVitaTM lombtrágyák por, folyékony és szuszpenziós koncentrátum formában állnak a gazdálkodók rendelkezésére. A tápanyagok mellett lévõ segédanyagok (nedvesítõ szerek, tapadást fokozó és felszívódási elõsegítõ anyagok) nagyságrendileg megnövelik a YaraVitaTM lombtrágyák hatékonyságát a nem formulázott termékekhez képest. Biztos, hogy a növényspecifikus, több tápelemet tartalmazó valamint az egy tápelemet tartalmazó összetételek is rendkívül sikeresek lesznek! Az európai premierrel egyidõben jelenik meg a hazai piacon a Kristalon tápoldatozó mûtrágya család kalciumos változata, valamint a polifoszfát tartalmú (a foszfort nagyhatékonyságú formában tartalmazó) Kristalon Vega és Gena mûtrágyák is. Továbbra is a gazdálkodók rendelkezésre fog állni a régi jól bevált Folicare lombtrágya család. Azoknak ajánlják, akik a lombtrágyázáskor nem csak a mikroelemek pótlására helyezik a hangsúlyt, hanem a makroelemeket is hatékony formában szeretnék kiadni.